BorgensGrabbar

Innebandy match

Idag samlades Gnaget bandy på Skytteholm för innebandy. Coachman kunde inte närvara utan fick istället ro ett tungt lass på den omtalade öl & whiskeymässan där han står och poserar i en monter framför en flaska Koskenkorva. Kan inte bli annat än succé. Krippa fick i vanlig ordning ta över som tillförordnad coach och gjorde detta med bravur. Idag blev det ett mycket bättre innebandy spel med mera känsla och mindre brunk. Kan det vara så att Coachman är boven i dramat som hetsar upp alla spelare till karate innebandy? Det kan även vara så att Coachman och Ove Skägg tillsammans är en farlig kombination då Ove Skägg inte heller fanns närvarande. Oklart säger vi, men helt klart en möjlighet.  

Redaktionen fick efter träningen backstage pass till omklädningsrummet något som var oerhört uppskattat. Här följer ett klipp på Svärda som visar upp utvalda godbitar från sin utrustning. Eller är det verkligen hans? han disskuterar även flitigt med Herr Hägga om diverse talangfulla slipare som bandysverige har till sitt förfogande. Vem är egentligen bäst?

BorgensGrabbar fick även med den notoriska stjärnliga vinnaren på film. Här berättar Ankan om sitt recept till framgång och varför han är så bra. Vi tror starkt på denna spelare och han kan mycket möjligt vara årets man i Gnaget bandy i år.

Hägga var extremt nöjd över sina nya brillor kombinerat med hans nya deluxe frisyr och poserar här nedan på ett foto.Stiligt Hägga! Värdigt en bankdirektör..

Sedan till det som ni alla väntat på, en uppföljande intervju med årets nyförvärv Olle Baljan. Vi tar tempen på denna stjärna inför premiärmatchen på lördag i ABB arena.Gnaget styr närmast mot matcher i ABB arena i Västerås. Vi syns där! //Chefsredaktören
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: