BorgensGrabbar

Men ge han phåsen!

Att dom orkar våra storkar...

Harry ska enligt uppgifter synts till med grillor på sig under dagens träningspass. Om det är skrämselpropaganda inför seriestarten eller inte kan endast tiden utvisa. Det vi vet med säkerhet är att vi såg honom i omklädningsrummet efter träningen.Här kan man skåda honom kelandes med ett par rör. Kan ryktena vara sanna?Vems kalsonger är det Harry Sprängaren använder som skridskotork?

Oklart, dom ser dock mycket trendiga ut så möjligheten att det är Svärdas kan inte uteslutas.Se bild på Svärda, hans öga för detaljer går inte att ta för miste. Se med vilken känsla han stoppar in skjortan i byxorna. Att skjortan sitter rätt i byxan ska tydligen vara extremt viktigt för en komplett utstyrsel.

Herr Coachman var på strålande humör idag trots att han uttryckt sitt missnöje med att inte hamna på topp i stjärnligan efter sina 3 mål i söndags. Redaktionen vill klargöra att Coachman är för bra för den vanliga stjärnligan så han har fått sin egen liga. Denna har vi valt att kalla coachligan. (Där dominerar han kraftigt)
AIK bandy har ett nytt stjärnskott i laget som inte har fått en ordentlig presentation. Detta är en spelare av högsta kaliber och ska enligt säkra källor ha spelat ner inte mindre än 3 lag en division. Honom vill vi ha! sa spelarna i kör under ett spelarmöte. Sagt och gjort, här har ni han...Thunmarkers magplatta ska tydligen även fungera som flytväst under varma sommardagar på sjön.

BorgensGrabbar bad Svärda ställa 3 snabba frågor till Thunmarker.Stjärnligan dagens träning:

1:a Ove Skägg (utan motivering) så bra är han.
2:a Ankan (Han är Ankan).
3:a Westman (Hans närvaro är skäl nog).

Dagens bubblare är ingen mindre än Samuel (tidigare känd som Andersson) då BorgensGrabbar inte lärt sig hans nya namn än.

Full fart, sänk en pirat.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: