BorgensGrabbar

Per Coachman

Så har den stora dagen kommit då redaktionen ska profilera ingen mindre än Herr Coachman. Coachman är född ur den fina bandykullen som var årskursen 70:or. För att förtydliga det hela så talar vi om 1970. Detta gör vi mest för Krilles skull som vid ett tillfälle frågat motståndarna följande: Är det någon som vet hur gammal han är egentligen? Det vart tyst på bandyarenan.. ingen visste säkert. Coachman är ju lite av en källa till evig ungdom.

C som jag kommer skriva framöver då Coachman är för långt har dräpt av ett X antal bandymatcher genom sin milslånga karriär. Bäst måste han nog ha presterat i AIK då en mycket kompetentare spelare än denna känns osannolikt att hitta. Det skulle vara C i yngre dar, men dock tveksamt. C är inte bara en ytterst kompetent bandyspelare utan en riktigt bra coach, vän och för dom yngre killarna i laget (läs Ankan) även en fadersgestalt. C besitter ett starkt psyke och ett lugn som skulle bräcka vilken bergsmunk som helst, det spelar ingen roll hur dåligt det går för C klubban skulle han aldrig slå av. Här är C med sin bästa kompis Svärda på ett event där årets bästa bandycoach kårades. Behöver vi säga vem som vann? 
C i sin extra tuffa skinnjacka.Vem är det som döljer sig bakom detta målvaktsgaller om inte våran alldeles egna Coach. Fan vad skön du är C, det är ditt år i år!
 
Att vara coach för gnaget är inte ett jobb för vem som helst. Man måste vara extremt fokuserad, strukturerad och ha ett psyke utav stål, då det kan vara bitvis tungt att samordna dessa yttersta elitspelare som gnaget har till sitt förfogande. Du gör d bra C kanske lika bra som självaste chefen skulle gjort det. Simma lugnt i viken så syns vi på Borgen.
   

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: