BorgensGrabbar

Ove "Skägget från Bandhagen" Nilsson

The man the myth the legend the Ove Nilsson tillkännagav under tisdagens träningspass att han kommer att lägga skridskorna på hyllan. Ove som kom till AIK bandy inför säsongen 09/10 har varit en ren fröjd att lära känna både på och utanför planen. Att Ove hade ett skägg som få gjorde inte saken sämre. "Skägget" som vissa av spelarna kallade honom var en riktig bolltalang med fysik som vilken elitspelare som helst. Ove fick direkt en fri roll i laget där han fick styra och ställa precis som han ville och som han gjorde det!Här ser vi Ove Skägg tillsammans med Herman.

Ove kommer utan tvekan att lämna ett stort tomrum efter sig inte minst i omklädningsrummet. Här kommer vi kunna få in minst två spelare till. Ove lämnar bandyn till förmån för jobb och familj och BorgensGrabbar önskar dig all lycka i framtiden!

Nedan följer några godbitar från Ove´s karriär i AIK bandy.Ett gammalt ordspråk lyder "Ingenting ont som inte för något gott med sig" Ove var väldigt tydlig med att när han slutade så skulle man ställa hans plats till förfogande för nya yngre talanger. Det ryktas nu att Coachman tillsammans med Svärda ska ha lyft på luren för att försöka locka tillbaka Krippa till laget. Om ryktena är sanna kan bara tiden utvisa. Här ser vi Krippas specialsving, han kallade den för slag i midjehöjd.

Närmast väntar bortamatch mot Eskilstuna på lördag och sedan match i Uppsala på söndag.

Ha det bäst!

//BorgensGrabbar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: