BorgensGrabbar

Match AIK - Nitro / Nora BS

Då var det dags för hemmapremiär för gnaget bandy. Matchen fick gå av stapeln på Coachmans gamla hemma arena Visätra borgen efter isproblem på Bergshamra. Dagens prestation tillägnas ingen annan än Patrik Patte Jonsson som lånat ut sin nya fem stjärniga super deluxe kamera till BorgensGrabbar och dess redaktion.

En bild på legendaren är det minsta vi kan bjuda på.Patte som är en riktig linslus blev jätteglad när fotografen var framme och blixtrade med kameran.

Det blev samling som vanligt på Bergshamra borgen och Sandsund verkade vara på gott humör och var inte sen med att visa upp sitt nya hip hop steg som han övat på i helgen.Att grabbarna har det bra i sitt omklädningsrum på borgen råder det inga tvivel om. Detta är en lyxigt utrustad anläggning med topp utrustning och alla förnödenheterna man kan tänka sig. I borgens utrymmen kan man finna saker som tvättmaskin med tillhörande tvättlina, en tvättlina som hänger så där bra som bara en tvättlina kan göra på borgen. Allt för att matchtröjorna ska hänga till sig på ett sätt värt en gnagare. Tittar man runt lite extra kommer man också hitta ett fullutrustat gym, ett gourmet kök samt ett kylskåp fullt med iskalla läskedrycker. Byggnaden har en rustisk charm utan dess like och det spekuleras redan i vissa kretsar om en eventuell k-märkning något som enbart tiden kan utvisa.På denna sida av omklädningsrummet huserar spelare som Sandsund, Hägga och Goude. Krippa har av säkerhets skäl blivit placerad tätt intill Sandsund.På denna sida får man träffa legender som Coachman, Svensson, Baljan och Mackan med flera.. En gammal skröna säger även att vid stark dimma kan man se Kristoffer Kiwi Lindén snöra på sig sig sina blåa benskydd av märket Kosa samtidigt som han smörjer in ljumskarna med tigerbalsam.

Här kan vi se en taktiktavla av rang. Just idag har Sandsund ritat upp sin egen båge där han tar fart från mittlinjen och åker ner till egen bur för att hämta bollen för att sedan åka rakt upp i banan utan någon som helst tanke på att passa. Konstnären har även signerat verket med LÅT STÅ!. Denna båge ska enligt Coachman på lite längre sikt kunna bli en bidragande orsak till att han drar på sig en svår form av magsår.

Efter träning och match är det viktigt att fylla på med snabba kolhydrater och kylskåpet är alltid fyllt med dom renaste källorna av just detta.
Herr Goude tog idag på sig ansvaret för musikanläggningen och utförde detta på ett föredömligt sätt.Sedan bar det iväg till Huddinge och match på Visätra.

Matchen började bra och AIK tog snabbt ledningen med 2-0. Allt efter det är bara att glömma. Något som dock är värt att nämnas är att Nitro / Nora gjorde 5 mål på fasta situationer 4 på hörnor och en på straff där får lagen passa sig i vinter. För AIK är det bara att kämpa vidare som gäller och förhoppningsvis ska det gå bättre när man fått lite mera träning i bena.

Ankan, Ankan han är bra, det är han som susen gör.. Ankan! Ankan! Ankan!