BorgensGrabbar

Träning på Borgen

God kväll,

Igår var det träning på Bergshamra borgen. Oj oj oj vad skönt det är att se gnaget träna på borgen. Tyvärr så hade vaktis Harry få kråkor i näsan och var hemma i sjuksäng. Detta fick ödestigna konsekvenser i form av en is som inte höll måttet för ett lag med så stor rang som gnaget. Det fick helt enkelt bli en fotbollsmatch på 7-manna planen istället. Woho jublade spelare som Paddan, detta ska tydligen vara hans specialitet.

Det blev match mellan vitt med en fadersgestalt i form av Paddan och svart med en ledare gestaltad av Herr Coachman. Iskallast idag var Sandsund spelandes i svart. Ett så svårt fall av träben som Sandsund visade upp denna match är svårt att beskriva i ord och redaktionen lämnar det vid att han var iskall. Mycket sågning nu på BorgensGrabbar kan tyckas, men ibland så måste man plocka fram motorsågen.

Ove Skägg spelandes i vitt hade för dagen klivit upp högst upp i banan och tycktes tro att det var där han skulle hålla till. Svarta laget såg fundersamma ut ett tag men kom sedan fram till att dom helt enkelt kunde släppa Ove fri att göra som han ville. (Ett smart drag av svarta) Det märktes att Coachman var involverad i taktik snacket i svart.

Matchen böljade fram och tillbaka och det var egentligen inget lag som hade kontroll över matchen. Paddan som i övriga fotbollsmatcher dominerat stort hade det svårt då Svärdström tidigt bestämde sig för att utföra en 47 minuters punktmarkering. Matchen slutade till slut 7-7 efter att bollen efter en rensning hamnat på den stängsel bommade tennisplanen. Ett tråkigt slut på en fin match kan tyckas men både svart och vitt vet att detta enbart kunde ha avgjorts efter en soloprestation av paddan.

Bäst idag och enda uttagna spelare till stjärnligan är Olle Baljan Jonsson efter sina fantomräddningar i fottbollsmålet. Sämst idag som är en ny kategori vi på redaktionen kommer ta ut var Richard Träbenet Sandsund.

Självklart lite tråkigt att gnaget inte kude träna på is och fortfarande enbart gjort en träning på stor plan. Men det är inga problem gnaget är starka och vi kommer igen. Vi får hoppas på bättre förutsättningar imorn (torsdag).

Tills dess.. Snusa snuset och skyffla gruset

Väl mött på borgen. //Chefsredaktören
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: