BorgensGrabbar

B B B B B B B B B-Baljan Unit

Det är söndagskväll och det är nollgradigt ute, vinden blåser kallt och i sken av en gatulyckta kan man förtälja små flingor av snöblandat regn. Det är en ruskig höstkväll som kan få vilken atlet som helst att känna sig lite deppig men inte gnaget, dom har träning och Baljan kommer förbi på en kaffe innan träningen. Med sitt sprudlande humör kan Baljan få vilken redaktör som helst att känna lycka även en kväll som denna. 

Baljan slår sig lätt ner i soffan med en kopp rykande het svart kaffe och är inte sen med att visa upp sina övernaturliga spiderpig rörelser. Se och njut...Sedan bar det iväg till Ritorp för ispass. Ett ispass som kom att präglas av hårt spel med ett antal spelare kandiderades till dagens bus liga, där Hägga med sitt mordförsök på Svensson tog första pris. Bäst i stjärnligan var nyförvärvet Thunmarker ståendes i andra målet. Thunmarker släppte snabbt in ett friläge i början av träningen och efter en reprimand av ställföreträdande coach Paddan där han hotade med att ställa in Roffe i kassen så spikade Thunmarker igen resten av träningen.

Publicerar nedan en bild på lagets doldis Roffe.Se hur klart vänsterplocken lyser. Med den plocken har Roffe räddat både långa, korta, hårda och framförallt välpacerade skott samt kupat en del närgångna forwards.

Kvällen kom till trots även att präglas av en tråkig händelse. Baljan blev efter ett peptalk med hetsporren Mackan Olsson så upphetsad att han vid ett byte satte skenan rakt på kameramannens stativ och dräpte denna till en allt för tidig död. Hetsporren Olsson kunde inte annat än att gratulera Baljan och flinade med ett hånleende mot kameramannen samtidigt som han skrockade några fula svordomar på tjeckiska. En tråkig händelse men kameramannen visste riskerna innan han klev in på rinken.
Se hur hetsporren Olsson njuter på bänken efter en väl genomförd plan.Baljan ser inte heller så missnöjd ut.

Tidigare under försäsongen så spekulerades det en hel del om att gnaget bandy hade värvat en ung och talangfull junior. Det fanns även ett antal pålitiga källor som skulle ha sett denna junior träna med gnaget. Efter ytterligare efterforskningar från BorgensGrabbar så visade det sig att dessa rykten inte stämde. Det var enbart Sandsund som hade fått på sig ett galler.

Att man kan förväxla denna man med en junior finner vi på redaktionen konstigt. En manligare bandyspelare får man ju leta efter.

Gnaget banndy mot seriestarten...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mats
skriven :

Den där Baljan verkar vara en skön prick!