BorgensGrabbar

Nya arbetsuppgifter för vissa!

Sandsund har inte riktigt presterat på topp den gågna veckan och har därför blivit tilldelad rollen som lagets materialare. Detta är ett jobb som han sköter med bravur, kanske en ny talang att utforska? Paddan lyckades filma en kort sekvens med en mycket motvillig materialarpraktikant.Sandsund och Svensson sprattlade idag till på stjärnligans tredje plats efter en stark prestation på egen blå där dom bentacklade varandra i full fart. Nämnas bör att dom spelade i samma lag. Härligt grabbar det är kämpaglöd!

Coachman och Svärda krockade också med varandra idag. Svärda fick lite ont i benet men kunde spela vidare. Grabbarna var spralligare än vanligt i omklädningsrummet och förslag om reportage till redaktionen haglades fram. Bla så var grabbarna ytterst sugna på ett reportage om Mackans Essingen bandytrunk. Låter som en spännande idé, något att ta upp på redaktionsmötet imorn bitti.

Hört under löpturen innan isen:

Sandsund:
(Löpandes bakom Herman)
- Herman har rätt schyssta vader.

Paddan:
- Jo fan det har han.

Bra iakttagelser grabbar!

Värt att notera är att varken Patte, Ove eller Mackan hade med sig en handduk idag. Något för vår nyblivna materialare att tänka på till nästa träning. Baljans susp kupar inte heller så mycket som den borde göra, något att titta på där också. Annars fullt ös på Ankan och Macke. Macke som enligt säkra källor ska ha ett extraordinärt sug efter läsk, en nyhet som uppdagades först idag. Läske blask Macke kallade grabbarna honom på bänken. Han ska enligt lagkamraterna svettas läsk istället för vatten, mycket intressant tycker vi och något som absolut måste undersökas vidare.

Vi syns på Borgen!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: