BorgensGrabbar

Vad gör gnaget bandy idag?

Hej alla tappra läsare!

Chefsredaktören här.. en kväll som denna går mina tankar ut till alla spelare och ledare inom gnaget bandy, fan vad sköna ni är! Jag sitter här i min mörka och tysta vrå och funderar på vad spelarna har för aktiviteter för sig en fredag som denna. Paddan vet man är ute i löparspåret, Sandsund torskar en match mot Olsson eller Baljan i NHL och Herr Coachman filar på taktiken inför Västanfors matchen. Känns konstigt att tänka på att grabbarna har ett liv utanför bandyn, dom är ju så bra! Ove skägg ska enligt hyffsat säkra källor ha setts till springandes på essingeleden iförd enbart ett par speedos och gummistövlar. Vi på redeaktionen kontaktar honom för en kommentar men får svaret att detta är hans vanliga joggingrunda. Konstigt tycker vi men lägger inte ner mer energi på detta utan beger oss vidare mot Hägersten för att kolla till Svensson. Svensson hittar vi tillsammans med Viktor snickrandes på ett sprillans nytt eluttag i den exklusiva lägenheten på hägerstensåsen. Detta uttag är ett deluxe uttag som ska klara av dom extra volt som Svenssons nya hårfön kräver.

BorgensGrabbar får sedan ett samtal från Kenta Kofot som frågar om vi vill komma förbi på middag hos Patte som rullat köttbullar. Wow tänker vi, Pattes nyrullade kötbullar gud så gott! Det tar oss inte mer än 12,5 minuter innan hela redaktionen är på plats runt Pattes köksbord i Bergshamra. Patte han kan rulla köttbullar som ingen annan, detta var en måltid värdig en gnagare.

BorgensGrabbar och hela dess redaktion sitter alla med översta knappen uppknäppt på byxorna och suckar, oj vad mätta vi är! tack ska du ha Patte! Patte svarar med att detta borde få med honom på stjärnligan. Nja det är en bra start svarar vi men Ankan ligger dock några steg före. Sandsund ringer in till jourtelefonen och berättar att han just köpt FIFA 11 och även där torskar han. Tråkigt att han inte kan vinna i något spel tycker vi men så är det när man saknar spelsinne. 

Ring ring... 

- Ja tjena det är chefsredaktören.

- Hej chefsredaktören det är Svärda.

- Jo men tjena svärda! hur är läget?

- Jo det rullar på.. sitter hemma och planerar mitt däckbyte här inför vintern.

- Ok, låter kul! vi kommer förbi.

Hos Svärda:

Svärda:
- Måste man ha 4 däck?

Redaktionen:
- Jo det är sant Svärda man måste ha minst 4 däck på bilen. Det spelar ingen roll om det är vinterdäck eller sommardäck man måste ha 4 stycken ändå.

Svärda:
- Ok då!

Det räckte för redaktionen, tur att grabbarna spelar bandy..

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: