BorgensGrabbar

En vecka i försäsongens tecken

Hej allihopa,

BorgensGrabbar här,

Då har försäsongs träningen börjat smyga igång sakta men säkert. Träningsdosen är ställd till två dagar i veckan där ett pass kommer vara klassisk barmarksträning på Borgen och ett pass kommer innehålla innebandyspel på Skytteholm. Sedan så är det ingen hemlighet att dessa tappra atleter ägnar sig åt en hel del egen träning. BorgensGrabbar stötte på Sandsund under ett hårt fyspass i Helenelund centrum.
Redaktionen missade tisdags träningen på Borgen till fördel för Sverige - Finland på Råsunda. Zlatans trollerishow på Råsunda var magnifik och gav hela redaktionen gåshud. Chefsredaktören liknade showen med det Svärda bjuder på när han presterar sina patenterade urvändningar på Bershamra borgen.
Tyvärr hade pryo eleven missat att boka in redaktionen på pressläktaren. Ingen intervju blev det med Zlatan heller. Trist, men han lär sig av sina misstag.

På torsdags träningen vankades det innebandy och både Ludde och Alberts fanns på plats. Två potentiella nyförvärv. Närmare presentation kommer senare. Vi kan redan nu avslöja att Ludde är en av div.1 bästa spelare på uppvärmnings fotboll. Kanske någon som kan mäta sig med Paddans oerhörda talang?
Ludde till vänster och Alberts till höger. Ludde sitter och försöker avvärja samtal från diverse fotbollsklubbar samtidigt som Alberts smeker på dagens matchboll.

Även Totte fanns på plats och har till denna säsong införskaffat ett par splitternya sockiplast. Se så nöjd han är.Färgade laget var denna träning lite för bra och det blev aldrig någon match att tala om. Siffrona skrevs till 4 raka segrar för färgat och matchens lirare blev inte helt oväntat Paddan. 

Odla jorden och cykla cykeln så syns vi till nästa vecka...

//BorgensGrabbar
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: