BorgensGrabbar

Första förlusten är ett faktum

Så kom det som ingen trodde kunde hända, BorgensGrabbar åkte på en torsk. Matchen slutade idag med förlust 5-0 i denna tidiga seriefinal. Då motståndarna ryktesvägen hört om BGFC´s otroliga fotbollstalang så kom de till spel med ett upp till tänderna toppat lag. Här kunde man hitta spelare från diverse Sollentuna klubbar bla Sollentuna United. BorgensGrabbar däremot kände sig säkra på seger och ställde enbart upp med 8 man pga diverse anledningar.

Redaktionen fick efter matchen en intervju med mittfältsmotorn Kristoffer "Totte" Strandberg (som för övrigt fick klubbens första gula kort efter en regelvidrig tackling på motståndarnas målvakt).Redaktionen:
- Vad har du för tankar om matchen?

Totte:
- Tuff match, 192 FU mönstrar ett bra lag med många bollskickliga spelare. I normalfallet skulle vi kunna ge dom en bra match men med bara en avbytare blev det för svårt, konditionen räckte helt enkelt inte till.

Redaktionen:
- Sandsund var idag borta från spel, hur påverkade det spelet?

Totte:
- Sandsund är ju lite utav våran joker. Förra matchen kom han ju in och avgjorde så det är klart att en sån spelare saknas. Det är dock trist att han fortsätter att vara lite av säsongens besvikelse. Min personliga förhoppning är att hans närvaro ökar och att han blir den viktiga kugge han kan vara i det lagbygge som är BGFC's signum.

Redaktionen:
- Du fick ju efter matchen vara med och kolla igenom dagens bilder med redaktionen. Här riktar du mycket kritik mot din yngre tvillingbror Daniel "Danne" Strandberg, hur kommer det sig?

Totte:
- Nja, det är ju mest med glimten i ögat. Vi har ju haft våra duster sedan jag vann racet ut i ljuset dagen vi föddes. Danne är oerhört skottvillig och har ett bra skott, idag var skärpan dock inte riktigt där, men det gällde oss alla.

Redaktionen:
- Tack för dina åsikter och dina fina insatser på fotbollsplanen.

Totte:
- Ok, hej då, hej då!

Klubbdirektör Öster utsedde efter matchen Rasmus i målet till matchens lirare med motiveringen:
- Rasmus står som en fältherre bak i målet och står för ett par riktigt kvalificerade räddningar. Han presterar utöver detta en riktigt bravad då han räddar en straff i riktig Ravelli manér. Som tack för en stabil insats belönades Rasmus med en iskall Carlsberg 3,5.

 

Nu är det bara att ladda om, endast en poäng skiljer lagen i toppstriden.

Nästa match:

BorgensGrabbar - Gregerz FC

Plats: Norrvikens IP
Datum: Söndag 27-05-2012
Tid: 16:45
Samling: 16:15

// The Hurricane (maskot)