BorgensGrabbar

Dags för bax dags att tjäna lax

Då har försäsongen dragit igång och BorgensGrabbar kommer inom kort att presentera några tunga nyförvärv som tillkommit under sommaren. Ett spelarmöte och ett mustigt fyspass på Skytteholm har hunnit avverkas och redaktionen börjar bli spänd på för vad som komma skall. Hetast just nu och en stark kandidat till utmärkelsen vinterns gigant är Herman som på bara ett möte och en träning visat att han blir en stark kraft att räkna med i vinter.En annan gigant som också på ett eller annat sätt med säkerhet kommer att utmärka sig runt om i bandy sverige i vinter är vår vän och kamrat Samme.

Idag var det alltså barmarksträning. Dagen till ära hade Samuel Samme fd Andersson tillkommit till truppen efter ett långt uppehåll med renjakt,hembrygd och skoteråkning uppe i dom djupa skogarna. Skarpskytten Samuel kunde inte närvara på träningen då han var snorig i näsan. Det gick dock bra att stå och kolla på under den två timmar långa träningen i tätt duggregn. Hur som helst kul att återigen ha norra sverige representerat i truppen.    Dagens träning bjöd på intervaller och benstyrka för att sedan avslutas med fotboll.    Fotbollsmtachen var en sevärd upplevelse med mycket snyggt spel som bjöd på härliga kombinationer och många snygga anfall. Självaste chefsredaktören fanns representerad på banan som toppforward i det svarta laget. Det blandade laget styrdes av Herr Coachman. Det var ett böljande spel med mycket anfallsglad fotboll från båda lagen. Svarta var självklart med chefsredaktören det vassare laget och dom blandade ska ha beröm för att dom hängde med så pass bra. Efter ca 20 minuters spel och ställningen 7-1 till svarta efter 6 mål av chefsredaktören ruttnade Herr Coachman och beslöt att det skulle bli sista målet vinner.    Svarta rullar upp en snyggt kombinerat anfall med ca 36 bolltouch inom laget men avslutar oturligt i ribban varpå blandade får inspark. Målvakten sparkar iväg en strumprullare till halva plan som träffar Viktor på ena örat för att sedan studsa till en fri Sandsund. Chefsredaktören står helt oberörd vid mittlinjen då fotboll och just skjuta skott med fotboll inte direkt är Sandsunds starka sida. Sandsund lyckas som genom ett mirakel få in bollen i mål då han efter att ha trampat på sitt vänstra skosnöre snubblar till och får bollen på sin enorma höger stortå varpå bollen studsar in i öppet mål. Ord som fotbollsdyslektiker, träben och tåpaj hördes eka på Bergshamras 7-mannaplan.    För övrigt visade Svärda upp extremt fina djupledslöpningar under intervall passet som bådar gott inför vintern.

Paddan har för övrigt under sommaren befunnit sig i Turkiet för undervattensträning och kommer komma tillbaka starkare än någonsin.Hur bra blir gnaget i vinter? Svårt att säga men kul kommer vi ha! Närmast väntar fyspass på Borgen så tills dess träna i vattnet och bada i badet.

//Er chefsredaktör och idol

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: