BorgensGrabbar

Johan Svärda Svärdström
Jo vad kan man säga om Svärda... Svärda är i likhet med Coachman en spelare av högsta kvalité och en av stöttepelarna i gnaget bandy. Svärda är mest känd för sin patenterade urvändning och redaktionen blev nyfiken... vart har Svärda lärt sig denna patenterade teknik? Vi grävde självklart djupare och tog kontakt med Svärda för diverse frågor.

Redaktionen:

- Svärda, hur har du lärt dig att utföra denna patenterade urvändning på ett sådant föredömligt sätt?

Svärda:

- Den har jag lärt mig av demoncoachen Coachman som drillat veven med mig sedan 1997.

Redaktionen:

- Så pass, bra att veta. Han är inte dum den där Coachman!

Svärda:

- Nej verkligen inte.

Redaktionen:

- Är veven den bästa övningen någonsin?

Svärda:

- OM den är!

Svärda ska även utöver sina urvändningskunskaper besitta ett oöverträffligt sinne för multi tasking. Här kan vi se honom in action på sitt arbete där han använder sig av inte mindre än två olika datorer...
Ååååh Svärda är här, tänk vad roligt att Svärda är här... Nedan en bild på Svärdas fortskaffningsmedel. Denna bil sägs klara av ryska vintrar med enbart sommardäck medan somliga säger att den knappt klarar av en färd från Naturhistoríska till Borgen. Det enda vi vet med säkerhet är att den är röd. Svärda Sandvikenson som han är trivs nästan lika bra på Jernvallen som på Borgen.Att vara rätt klädd är A och O för en sådan  gnagetikon som Svärdlund.Tack Svärdström för pratstunden.

Svärda:

- Inga problem... fila bågen och kratta gräset så syns vi på Borgen om några veckor!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: