BorgensGrabbar

Seger med 1-0 efter comeback av Totte Tvilling

BorgensGrabbar kammade idag hem 2 sköna poäng efter vinst med 1-0 mot Snakez FC. BorgensGrabbar kom även denna söndag till spel utan avbytare dock med ett undantag, Kristoffer Totte Tvilling Strandberg fanns med i startuppställningen. Totte står idag för en mycket stabil insats och gör tillsammans med sin tvillingbror Danne en jättematch - Hela laget ska ha en stor eloge för deras insats kommenterar en nöjd coach Öster.
 
Nyhet idag är att vi fått in en ny målvakt i form av Jimmy Lundemo. Jimmy gör även han en mycket bra insats och står bla för en straffräddning - en straff som inte helt otippat blivit till efter en tackling av Totte.
 
 
- Idag spelar vi bättre efter våra förutsätningar och låter bollen göra jobbet. Nico dominerar högerbacken och slår den ena perfekta passningen efter den andra. Landeskog och Kimpa styr och ställer hela försvarsspelet från deras försvarspositioner.
 
 
Kimpa står förutom ett stabilt spel på vänsterkanten för akrobatik av den högre skolan. Nedan ser vi prov på den flygande tranan.
 
 
Nästa match spelas på söndag 2 september mot Eves Pojkar. Matchstart 16:45, samling för samtliga spelare 16:15.
 
//Pryoeleven
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: