BorgensGrabbar

Två raka för BorgensGrabbar

BorgensGrabbar tog under söndagen en stabil seger med 5-3 hemma på Norrvikens IP. BorgensGrabbar ligger nu på en andra plats i Div 2 Korpen Sollentuna tätt efter 192 FU som leder på bättre målskillnad. BorgensGrabbar gör en stabil insats och visar att träningsmatcherna har gett resultat. - Vi spelar bollen bra mellan lagdelarna, någonting som har utvecklats fram mer och mer ju mer grabbarna fått spela ihop sig kommenterar en för dagen nöjd coach. Extra kul idag är att Nico får panga in ett välplacerat skott och han visar på allvar att han blir en kraft att räkna med under kommande säsong.

Kimpa visade prov på extrem rörlighet då han vid sitt friläge höll på att skruva kroppen ur led när han enligt honom själv "skulle skruva in bollen som Messi".



Slitnast idag var Rasmus som dagen innan hade firat faster som fyllt 50 år. Tanken innan match var att Rasmus skulle stå i mål någonting som ganska snabbt dementerades av honom själv, det var tydligen för jobbigt idag att folk skjöt bollar på honom. Nedan kan vi se prov på Rasmus aktion under söndagen. En ny slags försvarsställning?



Storebror Öster var dock allt annat än bakfull och bar under stora delar av matchen laget på sina axlar. Här ser vi honom göra det avgjörande 5-3 målet. MVP?



En stark insats av ett starkt lag, nu kör vi!

//BorgensGrabbar

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: