BorgensGrabbar

Två matcher, två vinster

En lyckad söndag för AIK bandy och BorgensGrabbar. AIK mönstrade bästa tänkbara lag under gårdagens match i ABB arena där Derby stod för motståndet. AIK kom till spel med bla spelare som Svärdström, Herman den äldre, Herman den yngre och Perla. Perla som inför denna säsong bytt ut sin patenterade Koolioong klubba mot en Mobäcken klubba av värsta deluxe modell visade upp ett brett register av diverse trollkonster, trollkonster som fick självaste Svärdström att lyfta på hatten. Redaktionen minns främst en situation där Perla på enkelt manér plockar ner en långboll som han sedan med en touch lobbar över målvakten. Dessvärre går denna boll strax utanför men vad gör det, Perla spelar ju för publiken!
 
Thorén (före detta Olsson) laddade upp inför matchen med en kötbullemacka av värsta modell, sägs vara inhandlad på en bensinmack någonstans mellan Solna och Västerås. I bakgrunden ser vi även Herr Svärdström posera i bar yber, vilken man!
 
 
Matchen slutade 5-3 till AIK´s favör (samtliga mål från Derby kom på hörnor) och spelande demontränaren Svärda tillsammans med lagkamrater var mycket nöjda med matchen. Tilläggas bör även att detta var AIK´s första pass på stor is så en vinst denna dag är ett kvitto på att den tunga försäsongsträningen lönat sig.
 
Extra kul idag är att Herman den äldre gör sitt första mål i AIK dressen och självklart blev han tilldelad dagens matchboll.
 
 
En lyckligare bandyspelare får man leta efter!
 
Efter matchen bar det av mot Norrvikens IP, här skulle dagens andra match äga rum då BorgensGrabbar skulle spela sin sista fotbollsmatch för säsongen. Totte fick äran att köra de tappra atleterna.
 
 
Efter hård fysisk aktivitet är det viktigt att fylla på med vätska, Landeskog tog detta på allvar och sköljde ner varmkorven med en Carlsberg.
 
 
Motståndarna denna dag var Rootsbridge som bjöd på ett härligt motstånd och var helt klart ett av de roligare lagen BorgensGrabbar mött denna säsong. Matchen börjar bra sett från BorgensGrabbars ögon där målchans på målchans radades upp. Dessvärre fanns inte den där riktiga skärpan i avsluten och matchen stod länge och vägde vid 0-0. När BorgensGrabbar sedan hittar skärpan så börjar målen att ramla in och matchen blir aldrig riktigt spännande, slutresultatet blev till slut 4-1. - Vi vinner idag mycket tack vare av att Landeskog kliver fram som den gigant han är och visar vart skåpet ska stå kommenterade coach Öster. Extra plus sätts även till våra backar Nico och Ashraf som under stora delar av matchen fick ta mycket av det defensiva arbetet då lagdelarna till och från blev väldigt spridda.
 
 
Sämst presterande idag var Kimpa som under gårdagen spenderade sin fritid i Metropolen Gävle och närmare bestämt på Harrys. Ni som någon gång varit i ett omklädningsrum och kännt lukten av tigerbalsam inför en match vet hur det sticker i ögonen, det ni däremot inte vet är hur det sticker i ögonen dagen efter Kimpa varit på Harrys. En värre spritlukt får man leta efter och trots att Kimpa gjorde allt för att vinna matchens lirare ölen (skulle tydligen fungera som återställare) så räckte han helt enkelt inte hela vägen fram idag.
 
Hur som helst en mycket lyckad dag med två vinster av två möjliga, vi hörs!
 
//BorgensGrabbar
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: