BorgensGrabbar

Viktig dag väntar på söndag för BorgensGrabbar

Så var det äntligen dags för det som vi alla väntat på. AIK bandy spelar sin första träningsmatch i ABB arena och BorgensGrabbar spelar sin sista seriematch för året (fortfarande med chans på förstaplatsen). Mycket har hänt under försäsongen, Sandsund har mot alla odds återigen gjort sin sämsta försäsong någonsin och forhoppningarna på att Sandsund ska prestera på topp nivå kommande säsong har aldrig varit lägre. Jansson däremot har från förra säsongen ökat sin träningsdos med ca 100% och redaktionen har höga förhoppningar på denna bandytalang.
 
 
Markus Olsson har bytt namn till Thorén, Svensson har vunnit Edsviken runt, Chribbe har brutit foten och Svärda har gått från assisterande tränare till spelande assisterande tränare. En mer komplett bandyspelare får man leta efter. Svärda kan som sveriges ända bandyspelare stoltsera med ett förstapris i urvändnings SM samt även stoltsera med att vara diplomerad instruktör för veven.
 
 
AIK bandy har fått en ny huvudtränare i form av Roger Jacobsson. Landslagsmeriterade Roger har varit förbundskapten för P-19 landslaget de senaste fyra säsongerna och dessförinnan förbundskapten för damlandslaget. Vi hälsar Roger hjärtligt välkommen och tror att Roger tillsammans med Coachman och Svärdstöm kommer uträtta stordåd.
 
(bild hämtad från iof1.idrottonline.se)
 
På förlustsidan kan vi berätta att Micke Andersson och Jasper Felder har gått till Norrtelje BF.
 
AIK bandy har inte bara tappat spelare utan även gjort ett par stategiska nyförvärv. På listan hittar vi bla Pelle Hermansson bror Henrik som är en målskytt av rang (kanske årets tyngsta nyförvärv efter Janssons comeback).
Två nya målvakter har även tillkommit truppen och tillför ytterligare komkurrens i AIK´s kasse. Närmare presentation av nyförvärven kommer komma senare.
 
Håll i Er för nu kör vi!
 
//BorgensGrabbar
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: