BorgensGrabbar

Baljan och Svensson bäst idag!Här poserar Baljan i sin nyinköpta moderiktiga randiga tröja, han var riktigt nöjd kan ni tro.Svensson ville inte vara sämre utan visade stolt upp sin sällskapsresan inspirerade t-shirt.Pepés Bodega var t-shirten uppmärkt med, man kan inte bli annat än imponerad av denna känsla för stil.

Svärda kom med i stjärnligan idag, detta var dock bara baserat på benstyrka övningarna, där är han stark. När redaktionen sedan bedömde innebandyn så har han en del kvar att bevisa men han är definitivt på rätt väg. Han har ett härligt go i sig som med lite mer träning kan leda till en bestående plats i stjärnligan, så bra är han.

Hört på läktaren:

Gubbe 1:
- Den där svärda är rätt bra.

Gubbe 2:
- Jo det är han men han har för mycket boll, han borde jobba mer på att släppa enkla pass till sin medspelare och sedan täcka yta, då är han som bäst.

Gubbe 1:
- Det har du rätt i han är en jäkel på att täcka yta och fylla ut planen.

Vi på redaktionen förstod direkt att detta var inga dunungar dom har sett bandy förr.

Att vara eller inte vara

Jo det är frågan.. Pryoeleven fick inte heller idag närvara under träningen då denna också var för sen. Redaktionen skickade då ner en gammal trotjänare vid namn Kenta Kofot. Kenta har under sina år inom sportvärlden föjt många lag på närmare håll och inte minst gnaget. Kenta fick idag bevittna Olle Baljans signataur och Häggas debut som 1:a på stjärnligan. Bra jobbat av Kenta för att vara första träningen. Interjuven med Samuel uteblev idag också pga av att Kenta glömde minneskortet till redaktionskameran, svagt Kenta!

Bosse tjuvnyp lyckades dock föreviga Baljans signatur med mobilkameran. Tyvärr så fanns det ingen tekniskt kunnig personal på redaktionen då chefsredaktören är på chefsutbildning, så bilden fick stanna i mobilen.Paddans motståndare har allt som oftast svårt att hänga med, detta kan dock lätt kompenseras med diverse klubbslag. Här lägger Krippa in en högersving.Här smyger Svensson in en klubba i midjehöjd.Krippa visar återigen att han uppskattar ett bra midjeslag.Paddan smyger emellan två motståndare, är det ens svårt för han?Vart är Patte på väg?

Paddan aj, aj, aj vilken spelare.. Krippa aj, aj, aj vilken vedhuggare..

Träning på Bergshamra Borgen

Dagens barmarkspass fick skötas av vikarierande coach Krippa då Coachman var på möte för elitbandy tränare.Laget fick som uppvärmning löpa hem till Patte som för dagen ej fanns på plats på Borgen. Väl hemma hos Patte kunde laget finna honom i soffan framför hockeymatchen med ett 6-pack sportdryck i knät. Det är ok Patte, det har du förtjänat efter den briljanta träningen i söndags. Du, Sandsund och Bulten kanske kan ta fram ett träningsprogram som förklarar fördelarna med att vila sig i form. Tänk om gnaget tränar på fel sätt!?

Annars så dominerande såklart Paddan fotbollen idag efter den mustiga uppladdningen med pannkakor. Pryoeleven dök aldrig upp på träningen då han inte får vara ute efter 8 på kvällen. Var det därför Sandsund inte heller dök upp?

BorgensGrabbar hade bokat interjuv med Samuel idag innan träningen. Detta var något som uteblev pga av att Samuel vart sen till följd av dom tunga bilköerna. Efteråt var det tydligen bråttom till tvättstugan. Han lovade dock en saftig interjuv imorn i samband med ispasset. Vi kan knappt bärga oss!

Redaktionen fick iaf ett litet smakprov.Baljan var riktigt bra på brottning i fyrkant idag, skön du är Baljan! nästan lika skön som Svensson.

Blue yanke fitted G-unit sneakers..