BorgensGrabbar

Ett samtal till BorgensGrabbar

Ring ring...

BorgensGrabbar:
-Goddag, du har kommit till BorgensGrabbar hur kan vi hjälpa dig?

Okänd spelare:
- Hej, jag heter xxx och jag skulle vilja spela bandy med AIK bandy dom verkar vara så duktiga. Vad ska jag göra för att få spela med dom, du som känner till laget.

BorgensGrabbar:
- Jadu okänd spelare, först och främst måste du ha en otrolig träningsvilja sedan måste du ha ett hjärta av stål och en klubbteknik likt Zorros svärdrörelser.

Okänd spelare:
- Ok, då kanske jag måste öva lite först.

BorgensGrabbar:
- Ja gör det du, eller förresten har du någon specialtalang?

Okänd spelare:
- Jag är ganska bra på att snusa.

BorgensGrabbar:
- Det låter bra, du kan få bli materialare.

Okänd spelare:
-Wow vilken ära! Jag måste ringa hem till min mamma och berätta hon kommer bli jättestolt.

BorgensGrabbar:
-Gör det du så syns vi i helgen då är det match.

Okänd spelare:
- Shit shit shit jag kan inte bärga mig, hur ska jag kunna sova?

BorgensGrabbar:
- Ta det bara lugnt så ordnar det sig. Vi skickar hem pryoeleven till dig för att sjunga vaggvisor. 

Okänd spelare:
- Ni är verkligen bäst!

BorgensGrabbar:
-OM vi är!

En dag på redaktionen, inga konstigheter.

BorgensGrabbar sörjer fortfarande förlusten av kameran och stämmningen är tryckt på redaktionen. Den du! Hängde ni med?

Den här veckan har vi haft pryoeleven praktiserandes hos oss. Han har gjort det bra med diverse uppgifter som kaffe hämtning, städning och gått runt på stan och delat ut flyers inför gnagets hemmapremiär. Han är lite blyg och ville helst inte bli publicerad på bild. BorgensGrabbar kan dock inte undgå att publicera en bild på denna stjärna.Som ni ser så har BorgensGrabbar gjort pryon till man på en vecka. Här kan man se han kissa stående och han har dessutom odlat ut ett mustigt redaktörs skägg.

I helgen ska AIK spela två stycken bandymatcher. Det ska bli jättekul tycker pryoeleven.

På återseende... //BorgensGrabbar+pryoeleven
B B B B B B B B B-Baljan Unit

Det är söndagskväll och det är nollgradigt ute, vinden blåser kallt och i sken av en gatulyckta kan man förtälja små flingor av snöblandat regn. Det är en ruskig höstkväll som kan få vilken atlet som helst att känna sig lite deppig men inte gnaget, dom har träning och Baljan kommer förbi på en kaffe innan träningen. Med sitt sprudlande humör kan Baljan få vilken redaktör som helst att känna lycka även en kväll som denna. 

Baljan slår sig lätt ner i soffan med en kopp rykande het svart kaffe och är inte sen med att visa upp sina övernaturliga spiderpig rörelser. Se och njut...Sedan bar det iväg till Ritorp för ispass. Ett ispass som kom att präglas av hårt spel med ett antal spelare kandiderades till dagens bus liga, där Hägga med sitt mordförsök på Svensson tog första pris. Bäst i stjärnligan var nyförvärvet Thunmarker ståendes i andra målet. Thunmarker släppte snabbt in ett friläge i början av träningen och efter en reprimand av ställföreträdande coach Paddan där han hotade med att ställa in Roffe i kassen så spikade Thunmarker igen resten av träningen.

Publicerar nedan en bild på lagets doldis Roffe.Se hur klart vänsterplocken lyser. Med den plocken har Roffe räddat både långa, korta, hårda och framförallt välpacerade skott samt kupat en del närgångna forwards.

Kvällen kom till trots även att präglas av en tråkig händelse. Baljan blev efter ett peptalk med hetsporren Mackan Olsson så upphetsad att han vid ett byte satte skenan rakt på kameramannens stativ och dräpte denna till en allt för tidig död. Hetsporren Olsson kunde inte annat än att gratulera Baljan och flinade med ett hånleende mot kameramannen samtidigt som han skrockade några fula svordomar på tjeckiska. En tråkig händelse men kameramannen visste riskerna innan han klev in på rinken.
Se hur hetsporren Olsson njuter på bänken efter en väl genomförd plan.Baljan ser inte heller så missnöjd ut.

Tidigare under försäsongen så spekulerades det en hel del om att gnaget bandy hade värvat en ung och talangfull junior. Det fanns även ett antal pålitiga källor som skulle ha sett denna junior träna med gnaget. Efter ytterligare efterforskningar från BorgensGrabbar så visade det sig att dessa rykten inte stämde. Det var enbart Sandsund som hade fått på sig ett galler.

Att man kan förväxla denna man med en junior finner vi på redaktionen konstigt. En manligare bandyspelare får man ju leta efter.

Gnaget banndy mot seriestarten...

En pryo elevs tankar

Hej, Pryo eleven här.

 

Jag heter Patrik och är 13 och ett halvt år gammal. Jag gillar sport och att umgås med kompisar. Mest gillar jag att spela fotboll och kolla på när AIK bandy spelar. Min favoritspelare i AIK är Svärda för att han har så fin hårfärg och för att han är back precis som jag är i mitt fotbollslag. Jag gillar också chefsredaktören för BorgensGrabbar för han är jätte snäll och ibland köper han glass till mig som är riktigt god. Jag går i högstadiet i sjuan och vi ska ha pryo vecka i skolan. Jag ska vara pryo på BorgensGrabbar det kommer bli jätte roligt. Hoppas bara att jag inte glömmer lins locket på kameran när jag ska foto som jag gjorde förra gången. Det var jättepinsamt. Chefsredaktören har sagt att jag ska få jobba med Kenta Kofot hela veckan, det ska bli kul men han är lite konstig tycker jag och så luktar han ättika.

 

För att förbereda mig inför veckan så har jag läst mycket sporttidningar och pluggat in alla AIK spelares namn. Det var svårt men jag tror det kan vara bra att kunna. Det lättaste namnet att lära sig var Herr Coachman för han vet man är coach för laget. Sedan så var Sandsund ganska lätt att lära sig för han vet man är han med dom stora stortårna. Och så Svärda såklart för han är min favvis.

 

Nej nu ropar mamma på mig, vi ska äta middag sen ska jag öva på att ta bilder med min nya kamera. Men vi syns nästa vecka...

 

Hej då!

 

//Pryo eleven