BorgensGrabbar

Ny vecka nya möjligheter

Först och främst vill vi på BorgensGrabbar berömma oss själva för en bra Europatipsrad som dock enbart inbringade 9 rätt men istället för pengar på banken så bjöd man på läckerheter som tex spik 1:an på Bologna - Lazio. Bra jobbat grabbar!

Sedan så vill redaktionen komma ut med en rättelse. BorgensGrabbar har felaktigt publicerat en bild på Samme för att sedan kalla han för Hilda. Konstigt men sant, även stjärnjournalisterna på BorgensGrabbar kan göra fel tro det eller ej. Vi väljer här att publicera en bild på Hildebrand poserandes i omklädningsrummet.
Det är en stilig man det där.

AIK spelade match i helgen mot HIK. Matchen slutade tyvärr med uddamålsförlust. Vi tar tempen efter matchen i form av en intrvju med ingen annan än mina damer herrar Maaaaaaarkuss Ooooolssssooon...


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/nNp2CKRWb_0" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>


Redaktionen stötte även på en annan legend gestaldad av demontränaren Fredde. Vi passade även på att ställa några snabba frågor till honom inför B-lags matchen mot Värmdö.


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/T9sgOFEIIuw" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

Baljan saknades på träningen idag och frågetecknen var många. BorgensGrabbar bestämde sig givetvis för att undersöka vidare. Se resultatet nedan.


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/B2iubdWInhM" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
För att sedan gå vidare mot ämnet frånvaro på träning så har redaktionen lyckats få tag på ett sms som enligt upgifter ska ha skickats från Sandsunds mobil till Herr Coachmans mobil innan träningen förra tisdagen. Detta sms ska tydligen berättiga Sandsunds frånvaro just denna träning.

"Körde egen träning igår på gymmet. Kan inte röra nacken eller ryggen nu. Antagligen ett så kallat snelyft. Sorry div 1s bästa forward och coach. Positivt är dock intiativet till egen träning... //MVP"

Nu är det träning på torsdag sedan blir det ny match i helgen och förhoppningsvis kommer gnaget kriga till sig några välbehövliga poäng.

Ny vecka nya möjligheter.

//BorgensGrabbarInför AIK - HIK

Efter två raka segrar i div 1 östra har gnaget bandy tagit klivet över nedflyttningsplats. Nu väntar match mot Helenelunds IK på söndag med avslag 14:30 där två poäng vore mer än välkommet. Matchen kommer att spelas på Visättra i Huddinge. HIK kommer till spel med närmast ordinarie lag där bara ytterhalven Jocke Megert saknas pga sjukdom. HIK är även dom i stort behov av poäng för att kunna knipa en kvalplats. BorgensGrabbar tror på en jämn och tät match som till slut kommer att punkteras av storspelaren och den vindsnabbe Mattias Hildebrand.

En bild säger mer än tusen ord, Hilda och hans eye of the tiger blick.

BorgensGrabbar tippar 6-5 till AIK. För dom spelsugna så har redaktionen även knåpat ihop en Europatips rad som hoppas inbringa storkovan.

Europatipset 

1.

Blackburn-West Bromwich

1

 

2

2.

Bologna-Lazio

1

 

 

3.

Milan-Cesena

1

 

 

 

4.

Sampdoria-Juventus

 

 

2

5.

Getafe-Espanyol

1

 

 

6.

Real Madrid-Mallorca

1

X

 

 

7.

Sporting Gijon-Atlético Madrid

1

X

 

8.

Villarreal-Real Sociedad

1

 

2

9.

Almeria-Osasuna

1

X

 

 

10.

Real Zaragoza-Dep.La Coruna

 

X

 

11.

Bari-Napoli

 

X

2

12.

Fiorentina-Lecce

1

 

 

13.

Mönchengladbach-B.Leverkusen

 

 

2Vi syns på banken!

//BorgensGrabbar

Kristoffer Totte Strandberg

Då var övergångshandlingarna klara och Totte har åter blivit gnaget bandy trogen. Det kan vara tufft att förhandla med bandyklubbar i Peru men lyckligtvis så klarade sig gnaget bandy ur denna strid med bravur. Detta vill vi på BorgensGrabbar givetvis fira genom att publicera ett litet videoklipp från torsdagens träning. Håll tillgodo! 


<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/jz-9NHp_JJA" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>


Bifogar även en bild på Totte i en av sina mer charmerande ställningar.


Svensson ville inte vara sämre än Totte och för att matcha Tottes insats i form av höghöjds träning i Peru bestämde han sig för att införskaffa ett par nya skridskor av senaste flash deluxe variant. Vi på redaktionen kan inte hoppas på annat än succé. Se bild på vapnen nedan. 
 


Olle MediaBaljan ville även han vara med på bild så självklart ska han få det. Varsågod Baljan!

Kan man inte gå över den då får man gå under den.

//Ragnar