BorgensGrabbar

Vart får du allt ifrån Olsson?Olsson lastar vattenflaskor som vilken materialare som helst...Olsson har troligtvist släppt in en junior på isen. Att sitta på bänken är annars ingenting som Olsson behöver ägna sig åt. Han ska tydligen ha lungkapacitet som vilken triathlon atlet som helst...
Olsson cruisar i volvon så där lätt som bara Olsson kan...

Här har grabbarna fått stanna på godis stopp. Se så lycklig Herr Coachman ser ut.

Olsson tillsammans med diverse lagkamrater efter ett godis stopp i Hummelsta. Olsson avstod dock från godisinköp, det fick bli en proteindrink istället. - Vi har ju faktiskt försäsong ska det ha låtit.Olsson har lett sitt lag till seger i en prestigefylld rinkbandy match. Vilken ledare...Olsson ska även här leda grabbarna till vinst. Här i en viktig innebandy match...Olsson visar upp sitt bländande löpsteg...Olsson täcker effektivt av Ove Skäggs spelalternativ...Olsson delar med sig av sitt bandykunnande till Baljan. - Det är som att lyssna till ett orakel ska Baljan ha sagt. - Nu vet jag precis hur jag ska båga...

Olsson mot Elitserien...

// Lasse Bågfil

En levande legend har landat hos gnaget bandy

BorgensGrabbar kan stolt presentera gnagets senaste nyförvärv. Det är ingen annan än den livs levande bandylegendaren Jasper Felder. Jappe som grabbarna har valt att kalla honom i omklädningsrummet kommer bli en stor tillgång på planen i vinter. Jappe kommer även kliva in i rollen som ställföreträdande fadersgestalt till Sandsund ett ansvar som han kommer att dela med Krippa. Krippa kommer sakta men säkert under kommande försäsong skola in Jappe i hans nya roll. Här kan vi se två glada gnagare.. Coach till vänster och J-Dog till höger. Även Johan "Smygarn" Nilsson spatserar suspekt runt i bakgrunden på parkeringen utanför Skytteholms skolan. Lägg även märke till Jappes feta sportvinge. Denna sportvinge ska enligt egen utsaga ge bilen en sportigare look. Vi kan inte annat än att hålla med.

Gnaget bandy ska även enligt något luddiga uppgifter hålla på att rycka i Kristoffer Kiwi Linden inför kommande säsong. Vi närmar oss en lösning ska ha yttrats någonstans i ett mörkt styrelserum i Solna. Vi hoppas givetvis på en övergång men Kiwi sägs även ha starka kopplingar till Thailand Tigers som kommer göra en rejäl satsning inför denna säsong. Man har tydligen lagt upp en femårsplan där Kiwi kommer fungera som hörnsten i detta bygge. Målet ska vara att vinna World Cup.

Nu väntar sommaruppehåll med egen träning och helt säkert kommer BorgensGrabbar få tillfälle att presentera ytterligare tunga nyförvärv. Tills dess håll till goda med vad redaktionen har röstat fram till årets bild säsongen 2010 - 2011.
Gnaget bandy trummar vidare mot nya framgångar....

//BorgensGrabbar i skrivandes stund på en strand i Thailand (hoppas på en skymt av Kiwi)En vecka i försäsongens tecken

Hej allihopa,

BorgensGrabbar här,

Då har försäsongs träningen börjat smyga igång sakta men säkert. Träningsdosen är ställd till två dagar i veckan där ett pass kommer vara klassisk barmarksträning på Borgen och ett pass kommer innehålla innebandyspel på Skytteholm. Sedan så är det ingen hemlighet att dessa tappra atleter ägnar sig åt en hel del egen träning. BorgensGrabbar stötte på Sandsund under ett hårt fyspass i Helenelund centrum.
Redaktionen missade tisdags träningen på Borgen till fördel för Sverige - Finland på Råsunda. Zlatans trollerishow på Råsunda var magnifik och gav hela redaktionen gåshud. Chefsredaktören liknade showen med det Svärda bjuder på när han presterar sina patenterade urvändningar på Bershamra borgen.
Tyvärr hade pryo eleven missat att boka in redaktionen på pressläktaren. Ingen intervju blev det med Zlatan heller. Trist, men han lär sig av sina misstag.

På torsdags träningen vankades det innebandy och både Ludde och Alberts fanns på plats. Två potentiella nyförvärv. Närmare presentation kommer senare. Vi kan redan nu avslöja att Ludde är en av div.1 bästa spelare på uppvärmnings fotboll. Kanske någon som kan mäta sig med Paddans oerhörda talang?
Ludde till vänster och Alberts till höger. Ludde sitter och försöker avvärja samtal från diverse fotbollsklubbar samtidigt som Alberts smeker på dagens matchboll.

Även Totte fanns på plats och har till denna säsong införskaffat ett par splitternya sockiplast. Se så nöjd han är.Färgade laget var denna träning lite för bra och det blev aldrig någon match att tala om. Siffrona skrevs till 4 raka segrar för färgat och matchens lirare blev inte helt oväntat Paddan. 

Odla jorden och cykla cykeln så syns vi till nästa vecka...

//BorgensGrabbar