BorgensGrabbar

Första träningsmatchen inbokad!

Hej Alla,
 
Då är första träningsmatchen inbokad!
 
Plats: Bellevue BP
Adress: Brunnsviksvägen 10
Motståndare: Fortfarande inte helt klart men troligtvis ett korplag som huser i högsta divisionen i Solna Korpen.
Datum: Lördag 12-03-31
Tid: 12:00 (Samling 11:30) Matchen kommer att spelas 2*20 min (konstgräs).

Kul tycker vi på redaktionen, nedan kan ni se en bild på planen som får äran at bli spelad på av BorgensGrabbar FC i premiärmatchen.Då vi väntar storpublik lägger vi för säkerhets skull även ut en kartbild.//Chefsredaktören BGFC

Silly season

Fotbolls säsongen börjar närma sig och som vanligt i fotbollsvärlden spekuleras det vilt om diverse spelarövergångar och dylikt. BorgensGrabbar kan redan nu avslöja att man har gjort klart med vad vi anser som ett av seriens starkaste nyförvärv så här långt. Det är ingen mindre än Niklas Landeskog.Niklas Landeskog eller "Lande" som han kallas i folkmun kommer att tillföra ytterligare spetskompetens till en redan stark trupp. Lande kommer även att tillföra mycket energi och ungdomlig entusiasm.

Vi på redaktionen hälsar Lande varmt välkommen och ser med tillförsikt fram emot seriepremiär.

Väl mött på Norrvikens Borgen...

//Redaktionen 

En ny era är kommen!

Då har bandysäsongen avslutats och det är dags för BorgensGrabbars fotbollskrigare att ta vid. BorgensGrabbar är ett helt nystartat lag och kommer under kommande säsong att figurera i de lägre divisionerna. Dock har laget som mål att likt Åshöjdens BK med snabba steg avancera sig genom seriesystemet för att på lite längre sikt bli ett topplag i allsvenskan (på byn pratas det redan om champions league plats). Laget är omsorgsfullt utvalt av självaste klubbdirektörn, här har man bara handplockat de bästa spelarna med rätt förutsättningar för att lyckas på denna resa. Här har BorgensGrabbar en stark stomme att stå på!

Nedan följer en bild på det skandalomsusande fotbollslaget.Saknas på bilden gör Jonas Jonsson, Rasmus Öster och Nicola Agnoletto.

BorgensGrabbar Productions har självklar sammanställt en liten filmsnutt där vi får se dessa underbara spelare in action. Håll tillgodo!Lägg märke till vår maskot The Hurricane.

Laget kommer inom kort att presenteras ytterligare...

//Redaktionen