BorgensGrabbar

Jansson klar!

Då var säsongens drömvärvnig klar! Niclas Jansson kommer under kommande säsong att representera AIK bandy.
 
- Helt klart en glad nyhet kommenterar Herr Coachman. Jansson som enbart under föregående säsong gjorde några sporadiska inhopp kommer satsa stenhårt inför denna säsong och fysiken sägs vara bättre än någonsin. Det har blivit mycket löpning kombinerat med hård styrketräning under sommarhalvåret berättar Jansson när vi träffar honom innan en träning på Ritorp. Redaktionen som följde kvällens träning kan inte konstatera annat än att träningen gett underbara resultat och inte helt oväntat blev Jansson tilldelad pris som träningens lirare.
 
//BorgensGrabbar
 

Seger med 1-0 efter comeback av Totte Tvilling

BorgensGrabbar kammade idag hem 2 sköna poäng efter vinst med 1-0 mot Snakez FC. BorgensGrabbar kom även denna söndag till spel utan avbytare dock med ett undantag, Kristoffer Totte Tvilling Strandberg fanns med i startuppställningen. Totte står idag för en mycket stabil insats och gör tillsammans med sin tvillingbror Danne en jättematch - Hela laget ska ha en stor eloge för deras insats kommenterar en nöjd coach Öster.
 
Nyhet idag är att vi fått in en ny målvakt i form av Jimmy Lundemo. Jimmy gör även han en mycket bra insats och står bla för en straffräddning - en straff som inte helt otippat blivit till efter en tackling av Totte.
 
 
- Idag spelar vi bättre efter våra förutsätningar och låter bollen göra jobbet. Nico dominerar högerbacken och slår den ena perfekta passningen efter den andra. Landeskog och Kimpa styr och ställer hela försvarsspelet från deras försvarspositioner.
 
 
Kimpa står förutom ett stabilt spel på vänsterkanten för akrobatik av den högre skolan. Nedan ser vi prov på den flygande tranan.
 
 
Nästa match spelas på söndag 2 september mot Eves Pojkar. Matchstart 16:45, samling för samtliga spelare 16:15.
 
//Pryoeleven

Förlust i höstpremiären

Då var höstpremiären avklarad och härifrån kan det bara gå framåt. BorgensGrabbar kom till start med enbart 7 spelare och därmed utan avbytare. Affe Ösman firade grisfest, Totte firade kräftfest, Dawit som har rehab tränat hårt under sommaren lyckades dessvärre inte heller bli spelklar inför premiären och Baljonovisch spelade fotboll med sitt andra fotbollslag (vart ligger hans prioriteringar kan man ju undra?)
 
Klubbledningen har efter detta enorma bortfall lagt ut lite krokar och har redan två intressanta fiskar på kroken inför nästa säsong. Mer info kommer inför silly season.
 
Matchen började tidigt bra för BorgensGrabbar och de såg tidigt ut att kontrollera matchen med ett stabilt passningspel och motståndarna tilläts inte röra mycket boll någonting som ändrades kvickt efter ca 5 min in i matchen. Spelarna blev snabbt trötta och orkade inte bibehålla den rörlighet och precision man visat upp i början av matchen.
 
- Vi backar hem för långt med laget och får försvara för mycket utan att kunna ställa om på spelare som stannat kvar uppe i plan kommenterar en för dagen storspelande Landeskog som styrde upp backlinjen på ett föredömligt sätt.
 
 
Till andra halvlek konstruerar grabbarna om laget och ställer upp med ett försvarslag i form av Kimpa, Nico, Lande och Rasmus i målet. Anfallslagets komponenter var Danne Kapten, Sandsund och Paddman. Danne Kapten stod även han för en mycket stark insats och slet som ett djur genom hela matchen, Sandsund täckte yta väldigt bra på mittplan.
 
 
Matchen slutar till slut med förlust 7-2 och BorgensGrabbar halkar i och med detta ner till en andraplats i den prestigefyllda tabllen som är div.2 korpen norra. Trist idag är att Sandsund skadar sig då han genom ett Super Mario hopp försökt undvika närkontakt med motståndarmålvakten och landade och stukade stortån.
 
 
Nästa match spelas 26 AUG 16:45 samling för samtliga spelare 16:15.
 
Ha det!
 
//Redaktionen