BorgensGrabbar

En dyster helg för gnaget bandy

Jo att BorgensGrabbar och dess tillhörande redaktion har dragits sig för att summera denna helg kan man icke förneka. Det blev två förluster av två möjliga och inget direkt skönspel utav dom svarta krigarna. Med kraftigt manfall av spelare och enbart en avbytare i båda matcherna fick man det svårt och det var många trötta ben som åkte omkring på isarna denna helg. Nog sagt om detta vi kommer igen, vi är gnaget.

Roligt denna helg var att Thunmarker gjorde sin premiärmatch i målet för gnaget. Han fick dessutom göra det på sin gamla hemma arena Zinkensdamm. Gnaget fick också återse en gamal legend i form av Jacob Lindstam, det tyckte dom var roligt. Gnaget blev i princip klara för allsvenskt spel i fotboll denna helg och för dom som missade detta kan inte ha varit på Zinkensdamm när AIK gjorde 1-0 målet. (Detta hördes högt och tydligt från Harry på bänken). I och med detta så blev det klart att gnaget bandy möter Åtvidaberg bandy på samma dag och samma arena som även dessa fotbollslag spelar mot varandra i slutomgången på allsvenskan. Kan bli en kul match.

Nu blir det träning i veckan och förhoppningsvis får vi tillbaka lite spelare från diverse skadeuppehåll och andra åkommor och uppdrag som spelarna har ägnat sig åt i helgen.

Forza Gnaget!

//BorgensGrabbar bakom Gnaget bandy i medgång och motgång.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: