BorgensGrabbar

Richard Stortån Sandsund

Det skrivs mycket om Richard Stortån Sandsund på BorgensGrabbar men vem är egentligen denna levande legend? Det ska vi reda ut med denna profilering av stjärnan som kallar sig själv för MVP.

Att han är kameraskygg har vi nämnt förut. Här är en av ett x antal bilder där Sandsund skyler ansiktet.
Richard Sandsund är född år 1984 och är bosatt i en förort till Stockholm som enligt honom själv ska kallas för Stockholms metropol. Vi väljer att kalla den för Upplands Väsby. På dagarna jobbar Sandsund med data och på kvällarna spelar han NHL mot Olsson och Baljan. Sandsund ska än idag inte ha vunnit en enda match sedan år 2007. Skulle man fråga hans lagkamrater i gnaget så har dom aldrig hört han erkänna en förlust. Sandsunds bästis och stora idol är gnagets stora skyttekung Rickard Paddan Öster.

Paddan på bild längst till höger.


Nedan följer en bild på Paddans närområde beståendes av Ulriksdals slottspark.Sandsund ville gärna ha med en bild på sitt närområde och hans grusplan. Tyvärr lyckades inte redaktionen skaka fram någon bild i tid för profileringen.


På bandyplanen beskrivs Sandsund som en pådrivare med stark fysisk kapacitet och han brinner för hemjobb och defensiv arbete. Följande scenario ska ha utspelats under Sandsunds tid i Helenelunds IK och med spel för coach Nils-Olof Karlsson.

Det är halvtidsgenomgång och coach Nisse berömmer George för hans uppoffrande slit på mittplan och starka hemjobb.

- Kolla bara på Georges hemjobb han jobbar från motståndarnas mål ända hem till egen kasse det är så vi ska spela.

Sandsund håller med högt och tydligt inför hela laget och berömmer George för hans arbete och berättar att han såg George åka förbi han på mittplan. (Det är stort att erkänna detta) och det visar vilken ödmjuk och skön kille Sandsund är.

För övrigt så har Sandsund också en lillebror som heter Frillo. Frillo är kompis med pryoeleven och har stora förhoppningar på att även han ska få praktisera på BorgensGrabbar nästa år när han börjar i 8:an.
- Då ska jag bli man säger han.

Åter till Sandsund.

Sandsunds special talanger innefattar sådant som tisdags träningar, matlagning och så besitter han ett oöverträffligt lokalsinne.

Det är en mycket omtyckt kille och gnaget bandy skulle kännas tomt utan en sådan profil.
BorgensGrabbar önskar Sandsund lycka till i vinter och vi hoppas på mycket skoj från hans klubba.

Vi syns på Borgen!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: