BorgensGrabbar

Dagens stjärnliga

AIK bandy har idag genomfört ett ispass på Ritorp.

Dagens stjärnliga togs ut enligt följande:

1:a

Herman, Herman visar idag upp ett stort spel och avlossar ett par rejäla bössor som inte ens Roffe har en chans att ta, där låg tom självaste Herr Coachman i lä trots sin nya uber sticka. (Coachman toppade för övrigt coachligan idag också). 2:a

Denna position var idag helt omöjlig för oss på BorgensGrabbar att ta ut så denna post blev idag delad mellan två av dom största giganterna.

Mackan Olsson, för sitt härliga lir som från folk på läktaren beskrevs som stiligt och graciöst med ett målsinne som en Samuel Andersson på skoter.

Här har vi ett av nyförvärven Markus Mackan Olsson i bilen på väg till sin premiärmatch med gnaget. Olsson är boende i Sollentuna och kommer senast från Helenelunds IK. Han beskrivs närmast som en riktig hetsporre med kraftigt temperament. Olsson jobbar med data tillsammans med AIK legenden Kristoffer Kiwi Lindén. På bandyplan hittar man Olsson allt som oftast på mittfältet med rappa skär. Vi på Borgens Grabbar hälsar Markus Mackan Olsson varmt välkommen till laget och hoppas att du kan tygla humöret i vinter.


Baljan för sitt uppoffrande slit på mittplan och sina handledsfinter.Baljan visar stolt upp sin nya fräscha underställströja. (Ska tydligen vare en sådan sort som andas så man slipper svettlökar). Bilden är inte på sniskan utan Baljan kan i likhet med spiderpig röra sig i alla möjliga vinklar.Här visar Baljan upp tröjan i profil bakifrån. Att han är fager som få går inte att förneka.

3:a

Hägga för sitt oöverträffliga målvaktsspel som inte ens självaste Roffe kunde mäta sig med.
Här gömmer sig kameraskygga Hägga bakom ett av sina favorit benskydd.

Baljan var så nöjd över sin placering på stjärnligan att han erbjöd sig att skjutsa chefsredaktören hem efter träningen.

Samtalet i bilen gick till ungefär så här:

Baljan:
- Svärda bad mig att prata med dig angående stjärnligan.

Chefsredaktören:
- Jasså, vad tänkte han på då?

Baljan:
- Jo han är lite missnöjd att han inte har kommit med där någon gång och tänkte att jag kunde försöka övertala dig.

Chefsredaktören:
- Ok, tyvärr så kan jag inte ta med spelare på stjärnligan bara för att vara schysst, det skulle inte vara rätt mot dom andra spelarna som verkligen krigat till sig en plats där som tex Ankan som presterar träning efter träning. Men du kan hälsa Svärda att han är en bra bit på väg och fortsätter han prestera så kommer han också komma med så småningom. Svärda måste jobba på att täcka mer yta och spela lätta pass till sina medspelare. Detta har vi på redaktionen gått igenom med honom, och så fort han underkastar sig lagets och redaktionens vilja så kommer han dominera stjärnligan. Vi har stora förhoppningar på honom i vinter.

Baljan:
- Ok, jag ska hälsa honom det.

Chefsredaktören:
- Det låter bra det. Tack för skjutsen, vi syns imorn.

Baljan:
- Jo det gör vi, simma lugnt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: