BorgensGrabbar

Barmark på Borgen

Ett mustigt barmarks pass på borgen har avverkats. Coachman hade suttit på sitt flotta kontor på Berhsamra Borgen hela dagen och filat på ett riktigt mördar pass. Oturligt nog så sträckte coach höften under uppvärmnings varvet i spåret och kunde inte delta. Har coach  ingått maskopi med Sandsund? Intervaller i olika smaker väntades på löparbanan som följdes upp med styrka på 7-manna planen. Efter diverse utförda styrke övningar hägrades fotboll runt knuten. En match som kom att präglas av trötta ben och tempofattig fotboll, undantagsfallet var självklart chefsredaktören som visade på härlig fart och energi. (Hängde för övrigt 3 kassar).

Dagens begivenhet var att tightsligan fanns på plats för en foto sejour.Redaktionen bifogar även något för våra kvinnliga läsare.Tightsen sprider sig som en löpeld och det är bara en tidsfråga innan hela laget kommer stå samlat med dessa rackare klämmandes runt låren. Gnaget bandy mot framtiden i tights..

Herman tyckte det var jätteroligt att Westmans traktor hette Same precis som Samuel Same. Dubbelgångare stod Herman länge och funderade på.. Döm själva.Idag var det alltså barmarksträning. Dagen till ära hade Samuel Samme fd Andersson tillkommit till truppen efter ett långt uppehåll med renjakt,hembrygd och skoteråkning uppe i dom djupa skogarna. Skarpskytten Samuel kunde inte närvara på träningen då han var snorig i näsan. Det gick dock bra att stå och kolla på under den två timmar långa träningen i tätt duggregn. Hur som helst kul att återigen ha norra sverige representerat i truppen.    Dagens träning bjöd på intervaller och benstyrka för att sedan avslutas med fotboll.    Fotbollsmtachen var en sevärd upplevelse med mycket snyggt spel som bjöd på härliga kombinationer och många snygga anfall. Självaste chefsredaktören fanns representerad på banan som toppforward i det svarta laget. Det blandade laget styrdes av Herr Coachman. Det var ett böljande spel med mycket anfallsglad fotboll från båda lagen. Svarta var självklart med chefsredaktören det vassare laget och dom blandade ska ha beröm för att dom hängde med så pass bra. Efter ca 20 minuters spel och ställningen 7-1 till svarta efter 6 mål av chefsredaktören ruttnade Herr Coachman och beslöt att det skulle bli sista målet vinner.    Svarta rullar upp en snyggt kombinerat anfall med ca 36 bolltouch inom laget men avslutar oturligt i ribban varpå blandade får inspark. Målvakten sparkar iväg en strumprullare till halva plan som träffar Viktor på ena örat för att sedan studsa till en fri Sandsund. Chefsredaktören står helt oberörd vid mittlinjen då fotboll och just skjuta skott med fotboll inte direkt är Sandsunds starka sida. Sandsund lyckas som genom ett mirakel få in bollen i mål då han efter att ha trampat på sitt vänstra skosnöre snubblar till och får bollen på sin enorma höger stortå varpå bollen studsar in i öppet mål. Ord som fotbollsdyslektiker, träben och tåpaj hördes eka på Bergshamras 7-mannaplan.    För övrigt visade Svärda upp extremt fina djupledslöpningar under intervall passet som bådar gott inför vintern.


Vilken bild är traktorn och vilken bild är Samuel?Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: