BorgensGrabbar

Från en redaktion till en annan

BorgensGrabbar har i dagarna varit i kontakt med kollegorna på Bandyportföljens redaktion för att höra lite om deras tankar och funderingar inför säsongen. En trevlig redaktion tycker vi här på den andra redaktionen.

BorgensGrabbar:

- Så vad tycker ni om upptakten till div 1 än så länge? vilka lag känns heta, vilka resultat har chockat och framförallt hur bra blir ni i år? Några speciella tankar inför säsongen? Vad har ni för hemliga trick för att skildra sådana härliga reportage? Något som ni kan dela med er av till BorgensGrabbar?

Bandyportföljen:

- Hmm, ja än så länge verkar ju Helenelund gå som tåget. Förbannat bra nyförvärv som verkar gå in i deras startelva( Vart hittar dom alla spelare?). Redaktionen på Bandyportföljen tippar på en plats mellan 2-4 för Lundens del.
AIK:s resultat mot SAIKs U-20 lag och Åtvidaberg är imponerande med måste man medge. AIK tror vi blir lika vassa som förra säsongen, men tabellplaceringen känns lite svårt att tippa i dagsläget.
Topplag blir ni iaf, det är ett som är säkert.

EBS har tappat 5 ordinarie spelare till allsvenska föreningar, Johan Sundvall, Martin och Jonas Östlund ville prova lyckan i Katrineholm och vår lagkapten Pierre Turborn samt Anders Kvist finns numera i Köping. Alla kommer givetvis saknas men vi tror oerhört mkt på nyförvärven från VSK:s U20 lag, Filip Johansson, Joakim Svensson och Sebastian Lillberg som alla går alla in i startelvan. Sen så har vi även fått in Andreas Sundberg som senast spelade i Västanfors, har visat på träningarna att han är en keeper av högstaklass!
Nya tränaren (även han från Västanfors) Stig Sandberg är verkligen en lyckoträff.

Vad vi här på red. har förstått så har grabbarna inte riktigt kommit överens om någon målsättning ännu men årets serie verkar vara ännu bättre än föregående år.
Men Top 4 placering kanske är rimligt att tro att grabbarna fixar? Vi får helt enkelt återkomma med mer info senare!

Hemliga trick? Haha, jadu. Vi försöker bara göra artiklarna lite halvskojiga. Inte för mkt allvar o inte för blajigt kanske. Men det är svårt att balansera det hela som ni kanske har märkt när ni har läst Bandyportfoljen haha... Men grejen är ju att man vill ju gärna att Bert-Börje 67 år i Gnesta ska kunna läsa det man skriver utan att för den delen vara särskilt bandyintresserad. Just nu ligger vi runt över 70-90 unika läsare om dagen , men vi hoppas att det kommer öka hela tiden. Det svåra är ju att försöka göra en rolig artikel utav ingenting men det är då man får krydda alla bisarra historier man hör i omklädningsrummet. Vi på Redaktionen har införskaffat en sprillans ny filmkamera som kommer göra att kvalitén kommer öka på som filmade inläggen. Just nu så håller vi på att sammanställa alla lags nyförvärv och dylikt inför seriestarten i November.

Ja det var väl allt va?

BorgensGrabbar:

- Jo det var det verkligen, tack så mycket för era härliga svar och lycka till i vinter så hörs vi!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: