BorgensGrabbar

Innebandy på Skytteholm

Borgens Grabbar expanderar fortare en Sandsunds stortår och hade inför denna träning skickat ner vår nyvärvade pryo elev för ett mustigt reportage av träningen. I sin nyvunna iver över att få göra ett reportage glömmer pryon att ta av linslocket på kameran och filmar och fotograferar en helträning med detta på. Alla kan ju inte vara lika bra som chefsredaktören. Håll tillgodo med en bild på Viktor Mansväskan som för övrigt var utsedd till träningens profil.



Träningen bjöd på fart och fläkt i form av benstyrka och innebandy. Skönast frilla fick Svensson pris för idag då han vart uppe redan 5:00 imorse för att blåsa igenom håret med den nyinköpta hårfönen från Electrolux. Stark hängivenhet tycker vi på redaktionen. Här en bild på Svensson dock med kepa.



Herman fanns inte representerad på träningen, kan förkylningen slagit till efter det tuffa beslutet att göra en träning i en inomhushall? Dagens konstmål bjöd Macke på, ett mål vi sent kommer glömma där han förnedrade hela vita laget. Se bild på chefen nedan.



Ovärdeligast på träningen förutom pryo eleven var Ove Skägg då han med sina special verktyg kan öppna fönstrena i den annars så varma hallen. Annars en skön träning med ett skönt gäng. Fan vad sköna vi är gnaget!

Hört i omklädningsrummet:

Ove Skägg till Svärda:
- Fan vad seg du är! hur fan kan du inte vara klar än? Du duschade ju först av alla..

Svärda till Ove Skägg:
- Efter träningen så sitter jag och funderar på vad jag har gjort bra och vad jag gjort dåligt och på hur jag kan  göra för att bli bättre.

En härlig inställning tycket vi på Borgens Grabbar!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: