BorgensGrabbar

Skytteholms träning

Först och främst.. skönt för Borgens Grabbar att åter kunna närvara under gnagets träning. Gårdagens träning var som tidigare nämnt stängd för media.  För att kort sammanfatta dagens träning så visade blandade laget prov på extremt skicklig klubbföring som kombinerades med ett utsökt passningsspel. Det svarta laget visade upp talanger som vedhuggning, brottning för att sedan runda av med lite karate och målvaktsträning i minibur. En sevärd innebandy match som kryddades med lite benstyrka.

Lagfoto på det blandade laget.
Lagfoto på det svarta laget.Här hade skyttekungen åkt på en luftfärd av Ove Skägg som för övrigt är nybliven pappa. Vi på redaktionen önskar honom ett jättestort grattis och hoppas självklart på en ny spelare till gnaget bandy.Det var inte bara skyttekungen som fick smaka på det svarta lagets vrede, se Herr Coachmans t-shirt sönderriven efter ett brutalt överfall av en svart försvarare.
Så till den stora bomben.. gnagets nyförvärv är ingen mindre än Olle Baljan Jonsson.Vilken spelare! Baljan kommer senast från Helenelunds IK där han är bandyuppfostrad. Han är precis som Markus Mackan Olsson boende i Sollentuna. Baljans bandyspel kan enbart liknas med det som Alexander Ovechkin presterar på en hockeyrink och här har gnaget fått ett riktigt kraftpaket.

Borgens grabbar skickade ner Paddan till omklädningsrummet för en interjuv med nyförvärvet.. Håll tillgodo!Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: