BorgensGrabbar

Tårtkalas på Ritorp borgen

Idag var det isträning på Ritorp vilket var kul. Ove Skägg hade tagit med sig en prinsesstårta för att fira den nyfödda sonen vilket var mycket uppskattat av spelare och ledare, godast tyckte Sandsund att den var då han inte hade ätit något sen frukost.En praktfull tårta var det!Se så glad Svensson ser ut när han smaskar på tårtan.

Roligt idag var att Borgens Grabbar lyckades få med en av våra fotografer på bild, vi på redaktionen väljer att kalla honom för Totte. Lägg märke till det röda håret, Gnaget bandy har inte mindre än tre rödhåriga spelare i laget måste vara något form av rekord.. Om någon från guiness rekordbok läser detta så hör gärna av er till redaktionen för ett eventuellt rekord reportage.Då det bjöds på tårta innan träningen så blev barmarken inställd och det var tårta för hela slanten. Synd tyckte Sandsund som tidigare under dagen hade varit och köpt ett par nya löparskor.Stärnligan blev idag efter 32.523 telefonröster uppdelad enligt följande:

1:a Rickard Paddan Öster för sitt uppoffrande slit och härligt passionerande pådriv.

2:a Patrik Patte Jonsson för ett starkt pass med mycket skridskoåkning och bra brytningar som varvades med härliga dribblingar.

3:a Henrik Hårfönen Svensson som vart på fjärdeplats och bubblat tillräckligt länge nu. Chefsredaktören satte ner foten och sa att nu får ni banne med ta med Svensson på listan. Vi kunde inte annat än att hålla med chefen.

Dagens solstrålepris får Herr Coachman som efter ett starkt pass spred glädje och harmoni i omklädningsrummet.

Patte var lite ledsen att han inte fått vara med på bild på bloggen ännu så därför kommer han här.På plats idag fanns också The Beast 2 som är son till The Beast 1 som vann skytteligan förra året. Kommer han att hänga lika mycket som far sin? Herr Coachman påpekar starkt att det kan bli The Beasts år i år, vi kan inte annat än att hålla med. Se bild på stjärnan.
AIK bandy hade även idag ett nyförvärv på plats, vem det var kunde tyvärr inte ledningen avslöja ännu. Borgens Grabbar kunde dock snappa upp en skymt av spelaren som bar ett svart galler på hjälmen. En ung och lovande junior på väg till gnaget? Vi hoppas på svar i veckan.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: