BorgensGrabbar

Träning på Bergshamra Borgen

Dagens barmarkspass fick skötas av vikarierande coach Krippa då Coachman var på möte för elitbandy tränare.Laget fick som uppvärmning löpa hem till Patte som för dagen ej fanns på plats på Borgen. Väl hemma hos Patte kunde laget finna honom i soffan framför hockeymatchen med ett 6-pack sportdryck i knät. Det är ok Patte, det har du förtjänat efter den briljanta träningen i söndags. Du, Sandsund och Bulten kanske kan ta fram ett träningsprogram som förklarar fördelarna med att vila sig i form. Tänk om gnaget tränar på fel sätt!?

Annars så dominerande såklart Paddan fotbollen idag efter den mustiga uppladdningen med pannkakor. Pryoeleven dök aldrig upp på träningen då han inte får vara ute efter 8 på kvällen. Var det därför Sandsund inte heller dök upp?

BorgensGrabbar hade bokat interjuv med Samuel idag innan träningen. Detta var något som uteblev pga av att Samuel vart sen till följd av dom tunga bilköerna. Efteråt var det tydligen bråttom till tvättstugan. Han lovade dock en saftig interjuv imorn i samband med ispasset. Vi kan knappt bärga oss!

Redaktionen fick iaf ett litet smakprov.Baljan var riktigt bra på brottning i fyrkant idag, skön du är Baljan! nästan lika skön som Svensson.

Blue yanke fitted G-unit sneakers..
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 we
skriven :

välkommen olle