BorgensGrabbar

Signerat Redaktörsberg

Comebackens dag,


En dag som denna i skrivandes stund den 19 januari men dock syftandes på gårdagen den 18 januari. Det var en sån där dag när allting bara kändes så där rätt och man visste någonstans inom sig att något stort skulle hända, och det gjorde det. Redaktörsberg har valt att namnge denna dag till comebackens dag. BorgensGrabbar har noterat att gnaget börjat vinna lite igen och bestämde sig för att ta några snabba steg ner till Bergshamra Borgen för ett undersökande reportage om denna nyblivna framgångs saga.


Väl framme vid Berhshamra Borgen och dess omklädningsrum möts vi av en syn som fick hela redaktionen att skina upp. Det kan mycket möjligt vara dom två tyngsta nyförvärven sedan 2005 då Heinemark och Frillo Baalohn klev ner på juldags träningen på Sollentuna Vallen. Media bevakningen denna dag var minst sagt lika stor. På plats fanns Rickard Paddan Öster som är tillbaka efter skadeuppehåll och som nu sakta men säkert ska börja rehab träna sin känsliga handled. Kristoffer Totte Strandberg fanns även han på plats tillbaka efter ett tre månaders försvars träningsläger i Peru. Vi på BorgensGrabbar hälsar dessa legender hjärtligt välkomna tillbaka och ser med tillförsikt fram emot att se era första skär på borgens blanka is.
Kristoffer Totte Strandberg
Rickard Paddan Öster


Vilka spelare!


Vi passade självklart på att göra en intervju med Paddan. Se resultatet nedan. Totte fick av sekretess skäl inte uttala sig om sin comeback då alla detaljer inte riktig är klara från bandyförbundets sida.


BorgensGrabbar:
- Tjena Paddan, kul att se dig.

Paddan:
- Tjena, jo detsamma måste jag säga kul att vara nere på Borgen igen.

BorgensGrabbar:
- Hur har du fördrivit tiden under ditt långa skadeuppehåll?

Paddan:
- Det har ju självklart blivit mycket löpning i spåret kombinerat med tung styrketräning. Styrkan har jag främst inriktat mot bena och där framförallt tunga vikter på vaderna för att få till dom där explosiva skären som är så viktiga i bandy. Även om man är skadad så är det viktigt att hålla igång fysiken så man inte tappar styrka och kondition.

BorgensGrabbar:
- Du är helt klart en träningsprodukt, vad är det som motiverar dig till all denna tunga träning?

Paddan:
- Det är självklart en kombination av olika faktorer men en stor bidragande faktor är min strävan att en dag bli lika tränad som Herman.

BorgensGrabbar:
- Tack för den uppdateringen Paddan, träna hårt nu så syns vi på Borgen,

Paddan:
- Det ska jag göra, kupa suspen och måla taket så syns vi.


En spektakulär dag på Borgen. Vi återkommer med ytterligare detaljer.

Väl mött på Borgen.

//Signerat Redaktörsberg

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: