BorgensGrabbar

Diverse färgavvikelser osv...

Till att börja med så vill vi på BorgensGrabbar passa på att hylla den nyutkomna boken Jag är Zlatan Ibrahimovic´, vilken bok, VILKEN SPELARE!

En vecka har snart gått och BorgensGrabbar och AIK´s bandyspelare har haft ett välförtjänt uppehåll från bandyn då premiären borta mot Lesjöfors dessvärre blev uppskuten pga isbrist. Detta är tid som grabbarna har ägnat åt egen träning, där styrketräning och kondition har legat dom närmast hjärtat.

Nu börjar det närma sig seriepremiär på hemmaplan där GT 76 kommer att stå för motståndet och veckans träningsupplägg ser allt annat än slappt ut.

Tisdag:

Isträning, Ritorp

Onsdag:

Isträning, Sollentuna Vallen

Torsdag:

Isträning, Ritorp alternativt Borgen om isen skulle vara klar.

Lördag:

Isträning, Borgen

Söndag:

Match mot GT 76, Borgen

Det är ingen dans på rosor att vara bandyspelare inte...

Om någon har missat det så har gnaget så här i slutet av silly season säsongen lyckats knyta till sig ytterligare en spelare. Det är ingen annan än André Dahlgren Melin som senast kommer från Skutskär. En målvakt som visat upp många fina kvalitér under försäsongen.

Nedan följer en bild på stjärnförvärvet.Under veckan som har gått så har BorgensGrabbar börjat plåta bilder inför den tilltänkta beachboy kalendern som ryktas komma ut till årskiftet.


 
Först ut som Januari månad kan ni se Mr. Jasper, vilken atlet!

Annars har förberedelserna sett ut som följande:Hägga har tjackat ett bruuune.Hägga använder bruuunet.Olsson har kört bil.Och Sandsund hängde med.Landeskog spelade innebandy.Och Paddan åkte till Turkiet.

Nu blir det full rulle i veckan, vi syns på Borgen!

//BorgensGrabbar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: