BorgensGrabbar

Dan före dan före dopparedan

På lördag är det alltså dags igen. Gnagets bandykrigare ska bege sig till ABB arena för matchspel. Vilket lag som står för motståndet är fortfarande mycket oklart. BorgensGrabbar väljer idag att lägga fokus på annat och vill med denna artiklen hylla en gammal trotjänare i gnaget bandy. Det är ingen mindre än vår gamla anfalls spjuver Marcus Crambert.Marcus Crambert är född år 1975 och är fostrad i Spånga/Bromsten BK. Marcus kom till AIK inför säsongen 2005/2006. Marcus, Mackan eller Crambert som han kallades under skämtsamma förhållanden i omklädningsrummet gjorde sig snabbt känd som en orädd och hårdför spelare som aldrig tvekade att ta det där lilla extra jobbet på plan. Crambert lyckades alltid vinna dom där tilltrasslade situationerna på mittplan och få ut bollen till sina bandykollegor som då oftast befann sig på väldigt öppna ytor. En spelare av yttersta klass på bandyplan och en vän av rang på sidan av plan. Han var inte bara en slitvarg på banan utan med jämna mellanrum bjöd han på riktiga bandy delikatesser. Så här skrev AIK redaktionen på officiella hemsidan efter en match på Borgen mellan AIK och Tellus.

"Per Hettman skickade in en lång boll diagonalt från vänsterkanten. Robert Hannus tog hand om passningen på högerkanten, snurrade runt med sin försvarare och spelade snett bakåt till Jesper Ankarberg som lyfte bollen mot mål. Marcus Crambert dök upp och skarvade bollen på volley i nät."

Redaktionen har sagt det om många spelare men här finns inga andra ord att hämta än VILKEN SPELARE!Här kan vi se honom jubla efter ovanstående mål. Sa vi att han även var lagkapten? VILKEN SPELARE!

AIK bandy känner inför denna säsong stor saknad. En spelare av högsta kvalité har lämnat AIK och lämnat ett stort tomrum efter sig. BorgensGrabbar och AIK bandy kommer aldrig glömma dig du är vår stjärna för alltid.

Avslutningsvis vill vi bara säga till dig Crambert, Gnaget bandy har alltid en plats öppen för dig. Vart du än befinner dig så ska du veta att du alltid finns i våra tankar. Vår kapten för alltid.

För övrigt så har vi hissat din tröja i taket och det vore kul om du kunde komma förbi och signa den!

Ha det gött så syns vi på ABB arena.

//BorgensGrabbarNamn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: