BorgensGrabbar

En återblick i en försvunnen tid

Ärade läsare,

Mycket har hänt under den senaste tiden i AIK bandy. Främst har det skett stordåd på bandyplanen i form av exklusiva finter och underbara spelsekvenser. Det har dock även skett små mirakel på diverse fotbollsplaner runt om i bandy sverige.

BorgensGrabbar tar er igenom tiden som gått:

Lördag 8 oktober 2011

AIK bandy åker till ABB arena för spel mot VSK U-20. Matchen slutatde 6-6. Lördagens stora behållning var dock inte bandymatchen utan uppvärmningsfotbollen som kom att ge ordet hån en helt ny innebörd.

Redaktionen avslöjar:

Inför denna match har Sandsund och Robban blivit uppdelade i i respektive mörkt och ljust lag vilket gör dom till motståndare. Robban får en precis långboll ut på vänsterkanten som han klistrar ner som vilken allsvensk spelare som helst. Sandsund uppmärksammar detta och rusar mot kanten för att återerövra bollen... Robban kollar upp gör en överstgsfint... Sandsund går åt vänster Robban går åt höger... Robban stannar upp inväntar Sandsund för att återigen förnedra honom med samma fint. Där var det över tror ni nu men ICKE! Sandsund går på igen och Robban kollar vänster Sandsund går åt höger för att sedan stanna upp och ta en ordentlig funderare på vad det är som just har hänt... Sandsund vet än idag inte vad han heter längre och har haft långa funderingar över livets mening.

Svärdström fick denna dag äran att coacha laget. Nedan kan ni se Svärdas otroliga engengemang då han i halvtid passar på att lägga in ett slagkraftigt ord i WF (WordFeud).Även Herman skojade till det i halvtid. Här kan ni se honom ge Thunmarker ett par kaninöron.En annan behållning denna lördag var Tottes precisa packningstalang.

Se och lär!Efter matchen så passade vissa av spelarna på att ta ett besök på MAX. Här kan ni se Totte och Sandsund vänta på deras hamburgare efter att ha gjort en deluxe beställning i MAX´s nya express kassa.
Tisdag 11 oktober 2011

Redaktionen finns självklart inte på plats då Ibra spelar fotboll på Råsunda.

Torsdag 13 oktober 2011

Coachman är förkyld och ligger hemma och snorar. Riktigt tråkigt tycker vi på redaktionen men beger oss ändå ner till Skytteholm för att iakta dagens fyspass. Mackan Olsson som är tredje assistent coach har fått äran att hålla i passet och gör detta med bravur. Mycket ben blev det! Tillägas bör också att Jakob Lindstam spelade alla innebandy matcher med en helt vanlig bandyklubba och ska enligt Paddan visat prov på extremt skicklig klubbföring. Efter fysen var det dags för laget att bege sig av mot Ritorp för ett kompleterande ispass. En nyhet denna vecka är att Herman har börjat kränga Gainomax till spelarna till det förmånliga priset av 20 svenska kronor. Stort Herman!

Lördag 15 oktober 2011

AIK bandy beger sig av mot Uppsala för spel i den nya inomhushallen. Motståndet står UNIK för och matchen slutar 1 - 5 med AIK favör (1-1 i halvtid). AIK spelar upp sig i andra halvlek och gör en riktigt bra match sett till andra halvlek. (Totte tar årets löparrunda på uppvärmningen och vissa spelare ska tydligen ha blivit debiterade för startavgift till Midnatssloppet.)

Söndag 16 oktober 2011

Match mot BK Derby i ABB arena Västerås. Resultatet slutar 11-1 till favör för BK Derby. Redaktionen fanns tyvärr inte på plats men enligt uppgifter så ska detta inte ha varit en av AIK bandys bättre matcher.

Måndag 17 oktober 2011

Ispass på Ritorp står på schemat. Dagens träning kommer att präglas av det som händer ca 20 minuter in i träningen. Laget kör en sedvanlig övning med avslut på målvakt. Coachman får bollen i hög fart och kolliderar med målvakt Hägglund för att sedan ge sargen en rejäl haka och sedan blir liggande. Ambulans tillkallas och Coachman blir ivägskjutsad. Det värsta med denna upplevelse ska enligt Coachman ha varit att sjukvårds personalen klippt upp hans 5 år gamla bandystrumpor som numera kan betraktas som oanvändbara.

Onsdag 19 oktober 2011

Återigen ispass på Ritorp. Sandsund blir utsedd till träningens spelare med motivationen att han helt enkelt är en komplett spelare och att Thunmarker inte fanns på plats.

Torsdag 20 oktober 2011

Teoripass på Borgen. Här disskuterar laget vilka bågar man ska ta i vinter och här avslöjas även resultatet av omröstningen till val av lagkapten. Vinnaren blev ingen annan än Kristoffer Totte Strandberg!

Lördag 22 oktober 2011

Match i ABB arena mot Målilla. Matchen slutar 5-4 till Målilla. Även här så är den riktiga höjdpunkten fotbollsmatchen som utspelar sig under uppvärmningen. Denna duell kom att avgöras av Herr Coachman och Sandsund. Sandsund är ju inte känd som ett fotbollsfenomen men detta kan inte ens redaktionen blunda för. Sandsund jagar ikapp en misslyckad långboll på försvarande planhalva med Coachman hack i häl. Sandsund och Coachman står till slut ansikte mot ansikte och hela laget stannar upp för att invänta nästa drag... Helt plötsligt drar Sandsund upp bollen på klacken och klackar helt enkelt bollen över Coach för att sedan ta ner den. Coach står helt orörlig och fattar inte vad som hänt. Ödmjuk som Sansund är spelar han över bollen till Coach... Vissa kallar det ödmjuk vissa kallar det hån. Redaktionen kan iallafall med säkerhet säga att det var en upplevelse.

Nu väntar ispass på måndag i Ritorp arena...

Vi syns där!

//Redaktionen

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: