BorgensGrabbar

Trådbuss

Lördag morgon är kommen och BorgensGrabbar beger sig av mot Västerås och spel i ABB arena.  En hemlig infiltratör har avslöjat till redaktionen att motståndarlaget i dagens drabbning är inga mindre än Åtvidaberg. Redaktionen anländer till ABB arena och tar omedelbart rygg på den rutinerade Chribbe Lunde (en av dom ökända bröderna i Lunde Brus) i ett försök att leta upp AIK´s omklädningsrum.

Det gick sådär...Jakten fortsatte vidare ut mot parkeringen...Här har Sandsund tagit över kommandot i letandet då han enligt egen utsaga ska besitta ett oöverträffligt lokalsinne och en spektakulär lokalkännedom.Det visade sig att Sandsund var helt rätt man att följa. Här ser vi Sandsund och Chribbe nöjda som få posera för en bild i det nyfunna omklädningsrummet.Även Paddan var nöjd trots det tidiga uppvaknandet denna lördagsmorgon.Flera spelare anländer till det beryktade omklädningsrummet. Här kan ni se Micke Andersson ge sin bandyklubba en rejäl omgång i form av tejpning och vaxning. (Detta ska tydligen resultera i hårdare skott).Nyförvärvet Jakob Lindstam fanns på plats och var inte sen med att posera framför kameran. Enligt vissa spelare i laget så ska tydligen Totte också äga en kamera. Stort Totte!Dagen till ära så fanns även två stycken mini Felders på plats. Riktiga bolltalanger bör tilläggas! Här har vi morgondagens spelare till AIK bandy.
Sandsund satt och snegla på grabbarnas tv spel under hela genomgången innan match. Att han var sugen på att spela är ingen underdrift.

Tyvärr blev det torsk mot Åtvidaberg med 6-4 nedan kan vi se Jappes kommentarer efter matchen.
Här spänner Sandboi sina mustiga biceps inför kameran. Vilken ROSS!Även Jakob hade åsikter om matchen. Här ser ni honom uttrycka sina åsikter i bilen på väg hem. Tydligen så ska styrningen ha varit bra och receptet för framtida framgångar ska enligt honom själv stavas spelarbyten.BorgensGrabbar mot framtiden!

Vi syns i Solna!

// Leffe Bågfil
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: