BorgensGrabbar

Kupa han då!

Då har gnaget bandy startat försäsongen och nya spelare har tillkommit, det kan bli ett skönt lag i år. För att gå direkt på det intressanta så vill vi självklart presentra gnagets bandy nyförvärv.

Jasper Felder - GT76 - Vilken spelare!
Patrik Lundin - GT76 - En målvakt med magiska fotbollsfinter!
Niklas Landeskog - GT76 - En ung talang från GT76 kan bli hur bra som helst med lite coachning från Herr coachman.
Christoffer Alberts - GT76 - Forward, mittfält som kan ställa till med problem för moståndarlagen i vinter.
Christoffer och Niklas Lunde Norrtelje BK (Lunde Brus) kommer kupa mycket denna säsong.
Tomas Perla - Spillersboda IF, En stark spelare med mycket talang som kommer visa vart skåpet ska stå, inte minst mot våra kära Norrtelje konkurrenter.
Mikael Andersson - Spelade senast i Borlänge, skjuter som en björn och spottar som en hund.
Jakob Lindestam - Gustavsberg, Äntligen har gnaget bandy lyckats locka till sig jakob! En riktigt duktig spelare som trivs bäst på mittfältet och kan höja laget till den nivå som gnaget vill spela på. Även en mycket skön kille utanför isen.
Svärda har dessvärre beslutat att för denna säsong avstå spel för gnaget och kommer att fungera som assisterande coach till Herr Coachman och vev specialist. Trist att inte se honom på isen i vinter men självklart kommer det bli mycket nyttigt att ha en sådan gigant i båset.

Ludde däremot (Patrik Lundin) har visat upp en stark form under försäsongen och kommer säkerligen tillsammans med Hägga spika igen bra under kommande säsong.Även Sandsund har legat i hårt under sommarträningen. Här kan ni se honom visa upp sina nyodlade biceps för Herr Svensson.Inte mycket att hänga i julgranen men vilka förväntningar hade vi egentligen av Sandsunds sommarträning?

En annan glad nyhet för i år är att AIK bandy har skapat en egen sida på svenskafans.com. Besök den gärna och diskutera gnaget på dess forum.

Annars så håll i hatten, för nu kör vi!

//Pryoeleven Frillo
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: