BorgensGrabbar

Träningen fortskrider

Gnaget bandy kör på stenhårt under försäsongen och dom får bli hur bra som helst i vinter. En innebandyträning avverkades i torsdags som inte helt oväntat skulle komma att avgöras av demonskytten Mr Padboi.



Paddan flyger fram...

Sandsund som spelade i motståndarlaget bidrog även han till en mycket stabil seger för svart. Segersiffrorna skrevs till 3-0 i matcher. Hån ska det ha kallats från läktarplats!



Sandsund in action, kan se bra ut på bild men skenet bedrar.

En annan spelare som är het på tapeten just nu är Hägga som syns i i diverse tidningar och sajter. BorgensGrabbar vill inte vara sämre än SvenskaFans så nedan publicerar vi en bild på giganten.



Erik Hägglund

Gnaget ska spela träningsmatch på ABB arena nästa helg och truppen är helspänd, vilket lag ska Herr Coachman ställa på banan? En fråga bara Herr Coach kan svara på. BorgensGrabbar har blivit lovad en förhandstitt i pärmen och hoppas återkomma med intressant läsning inför matchen som kommer att spelas mot SAIK´s U-20 lag. Varför U-20 kan man undra? Gnaget matchar ju lätt A-laget men här är tanken att vi ska bygga upp ett starkt eget spel inför säsongsstarten. Självklart en stark coach strategi av Hettmanboi. Han är inte dum!

Till helgen blir det gula blend och jos sedan väntar en ny tuff träningsvecka.

Ha det guld, så hörs vi!

//Bashman



Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: