BorgensGrabbar

Förlust i höstpremiären

Då var höstpremiären avklarad och härifrån kan det bara gå framåt. BorgensGrabbar kom till start med enbart 7 spelare och därmed utan avbytare. Affe Ösman firade grisfest, Totte firade kräftfest, Dawit som har rehab tränat hårt under sommaren lyckades dessvärre inte heller bli spelklar inför premiären och Baljonovisch spelade fotboll med sitt andra fotbollslag (vart ligger hans prioriteringar kan man ju undra?)
 
Klubbledningen har efter detta enorma bortfall lagt ut lite krokar och har redan två intressanta fiskar på kroken inför nästa säsong. Mer info kommer inför silly season.
 
Matchen började tidigt bra för BorgensGrabbar och de såg tidigt ut att kontrollera matchen med ett stabilt passningspel och motståndarna tilläts inte röra mycket boll någonting som ändrades kvickt efter ca 5 min in i matchen. Spelarna blev snabbt trötta och orkade inte bibehålla den rörlighet och precision man visat upp i början av matchen.
 
- Vi backar hem för långt med laget och får försvara för mycket utan att kunna ställa om på spelare som stannat kvar uppe i plan kommenterar en för dagen storspelande Landeskog som styrde upp backlinjen på ett föredömligt sätt.
 
 
Till andra halvlek konstruerar grabbarna om laget och ställer upp med ett försvarslag i form av Kimpa, Nico, Lande och Rasmus i målet. Anfallslagets komponenter var Danne Kapten, Sandsund och Paddman. Danne Kapten stod även han för en mycket stark insats och slet som ett djur genom hela matchen, Sandsund täckte yta väldigt bra på mittplan.
 
 
Matchen slutar till slut med förlust 7-2 och BorgensGrabbar halkar i och med detta ner till en andraplats i den prestigefyllda tabllen som är div.2 korpen norra. Trist idag är att Sandsund skadar sig då han genom ett Super Mario hopp försökt undvika närkontakt med motståndarmålvakten och landade och stukade stortån.
 
 
Nästa match spelas 26 AUG 16:45 samling för samtliga spelare 16:15.
 
Ha det!
 
//Redaktionen
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Bandyportfoljen.blogg.se
skriven :

Har ni inte några bandynyheter??