BorgensGrabbar

Ett starkt försvar gav två poäng

Truppen säsongen 2012


(Saknas på bilden gör Olle Baljan)

BorgensGrabbar tog sin tredje raka vinst. För motståndet stod Stures Gedigna och matchen slutade 0-1 till BorgensGrabbar. En match som BGFC vinner främst pga deras starka försvarsspel. Olle Baljan saknades i dagens spelartrupp och in på mittbacken sattes Niklas Landeskog som gör en ytterst stark insats och styr upp försvaret på ett föredömligt sätt. Dagens mål tillskrivs Richards Sandsund som på ett magiskt sätt bröstar in bollen med mellangärdet efter ett inlägg av Daniel Strandberg.Sandsund som sedan seriepremiär tjatat om en plats i startsjuan fick idag chansen att visa sig värdig och blev av Coach Öster tilldelad en startplats som högerback. Instruktionerna var solklara - "spela som Dani Alves!" Sandsund visade tidigt in i matchen att han besitter utmärkta defensiva talanger. Att Sandsunds mål sedan görs högst upp på vänsterkanten kan vi idag bortse ifrån då detta trots allt resulterade i en vinst.

Rasmus som idag hunnit nyktra till från förra helgens 50-års fest fick åter ta plats i målet och gjorde även han en mycket stabil insats och bidrar med flera räddningar som är matchavgörande. En tråkig nyhet är att Dawit Meles som idag spelade sin första match som utespelare i seriesammanhang skadar baksida lår och blir troligtvis borta under en längre period. Positivt däremot är att Dawit är en hejare på att bära vattenfalskor och massera ljumskar.

Hela laget ska ha en eloge för deras offervilja och starka fysiska kvaliteter som idag gör att de plockar hem två starka poäng.

Nästa match:

192 FU - BorgensGrabbar

Plats: Norrvikens IP
Tid: 16:45
Samling: 16:15

En match som inte helt osannolikt baserat på tidigare resultat kan bli en tidig seriefinal.

Väl mätt på Norrvikens borgen!

//Redaktionen

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Kimpa
skriven :

Min röst på matchens lirare går helt klart till sandsund. målet han gör..IBRA, steget, IBRA och tacklingen han sätter in.. IBRA.