BorgensGrabbar

Vinst efter WO

BorgensGrabbar som idag skulle spela sin näst sista match för säsongen fick utan vidare ansträngning till en seger med hela 5-0 då motståndarna lämnade WO. Spelarna som haft ett speluppehåll på två veckor var mer än laddade och att motståndarna lämnade WO var ett riktigt antiklimax. Den spelande kaptenen Daniel "Danne" Strandberg kommenterade det hela med "riktigt trist men det är sånt man får räkna med i den här serien" Danne som tydligen ska vara bekant med de lite högre serierna (vart han spelat tidigare är ingen som vet) gjorde sitt bästa för att muntra upp de ivriga grabbarna.
 
En tidigare match har även spelats mot Eves Pojkar, en match som slutade 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av BorgensGrabbar. BorgensGrabbar får en frispark ca 57,2 meter från mål och Landeskog kliver likt en fransk fältherre fram och pangar in en riktig raket av den högre skolan rakt in i högerkrysset, vilken spelare!
 
 
Landeskog gör förutom detta en fläckfri match och visar med sin kämpavilja och Borgenshjärta att han är en spelare att räkna med inför framtida satsningar. Rasmus Öster som för dagen klivit ut på vänsterbacken gör en strålande insats och visar förutom starkt taktiskt kunnande även att han besitter riktiga sambakunskaper och en och annan klack fick man se från hans skor på vänsterkanten. Hela laget jobbar starkt idag och visar på stark lagmoral då vi inte ger upp trots ett underläge med 3-0, fan vad sköna vi är!
 
Nu väntar en sista match mot Rootsbridge söndagen 30:e september, och tro mig när jag säger att grabbarna kommer komma laddade till tusen. Dessvärre krockar dett med en träningsmatch för gnaget bandy i ABB arena i Västerås och flertalet av spelarna kommer att få dubbla men vad gör det för dessa vältränade atleter!
 
Vi ses och hörs!
 
//BorgensGrabbar
 
Nästa match:
 
30 September 16:00
 
Rootsbridge - BorgenGrabbar
Norrvikens IP
 
Samling: 15:30
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: